1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 11:00

10.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Zbuzany porazily lídra z Domažlic, úřadoval Petr Hampl


Branky


14

Jasným favoritem na vítězství byli hosté z Domažlic, kteří přijeli do Zbuzan skvěle naladěni třemi výhrami. To domácí měli před zápasem zcela opačnou bilanci, čili tří jarních porážek a měli tak co napravovat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní půl hodině se diváci na stadionu příliš fotbalově nebavili. Šancí bylo po málu, a tak první vážnější rozruch přišel ve 33. minutě. To domácí útočník Etemike viděl svou druhou žlutou kartu v zápase a musel se odebrat předčasně do kabin. Dalo by se říct, že toto vyloučení nahraje spíše hostům z Domažlic, ale nebylo tomu tak.

 

Už minutu po Etemikově vyloučení se totiž dokázal prosadit Petr Hampl. Ten si našel odražený míč na hranici velkého vápna, zavřel oči a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Proti takové ráně byl i brankář Cherepko bezmocný.

 

Ačkoliv domažlická Jiskra hrála „přesilovku“ nedokázala si vypracovat žádný soustavnější tlak.

Do kabin se odcházelo za stavu 1:0 a hosté z Domažlic doufali, že v druhém dějství předvedou zlepšený výkon a stav zápasu otočí.

 

Ani do druhé půle však hosté dobře nevstoupili. Již po třech odehraných minutách se skvěle prosmýkl hostující obranou Hampl a najednou se zjevil až před Cherepkovem. Střelou na zadní tyč, ale další branku Zbuzan nepřidal, jelikož o kousek minul.

 

Je to až úsměvné, ale domácím zřejmě vyloučení Etemikeho prospělo. Hrálo se převážně na straně Domažlic a nikdo by ani nepoznal, že domácí hrají v menším počtu hráčů.

 

V 72. minutě si připsal druhou branku v utkání Petr Hampl. Počkal si na zpětnou přihrávku pod sebe, kterou mu poslal Oketayota a ranou na vzdálenější tyč překonal Cherepkova podruhé.

 

Od druhého zásahu Hampla uplynulo sotva pět minut a domácí se dočkali tříbrankového vedení.

 

Rychle rozehraná standartní situace vyústila v samostatný nájezd Hampla. Ten si řítil sice na Cherepkova z velkého úhlu, ale prostor někde mezi nohami dokázal najít a dostal míč za jeho záda i potřetí v zápase.

 

Hlavně Hamplovou zásluhou dokázaly Zbuzany porazit Domažlice a senzačně si připsaly tři body za jednoznačné vítězství.

 



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
D. Šípoš [-] - Š. Pineau [-] , J. Matoušek [-] , N. Penner [-] , O. Čoudek [-] , J. Malecha [-] , J. Brabec [-] , J. Švec [-] (65. R. Polanský [-] ) , M. Šimoník [-] (57. V. Bartizal [-] ) , T. Bečvář [-] , S. Böhm [-]

FK Zbuzany 1953
O. Kočí [-] - L. Pouček [-] , B. Agyeman [-] (82. O. Etemike [-] ) , D. Kozel [-] (57. T. Novák [-] ) , P. Hampl [-] , D. Eichler [-] (75. J. Trýzna [-] ) , K. Hrubeš [-] , Š. Studnička [-] , J. Zákostelský [-] , J. Jakab [-] , K. Houha [-]

ŽK: 62. V. Bartizal , 92. J. Kladrubský - 73. K. Houha , 77. J. Jakab , 90. O. Kočí .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kubec Václav - KASTL Jan, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích