4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 10:30

14.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice vyzrály na Katovice a zmenšily náskok na čelo na 4 body


Branky


2. V. Černý , 17. K. Jahn , 53. K. Jahn , 77. K. Jahn - 74. D. Štěch
17
Benfika Jiskry Domažlice, jak si rezerva Chodů přezdívá, měla v předposledním podzimním kole nelehký úkol - bodovat s Katovicemi, které spolu s Lomem vedou tabulku áčkové divizní skupiny. A tento úkol se jí povedl, zejména pak Karlu Jahnovi, který dokázal skórovat hned třikrát a pomoci tak svému týmu k důležitému zisku tří bodů.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec, trenér: Utkání se pro nás vyvíjelo skvěle, již ve druhé minutě dal gól Vojta Černý, což určilo ráz utkání. Soupeř hrál přesně to, co jsme očekávali a kluci plnili přesně, co jsme chtěli, být rychlí a přesní vpředu. V 17. minutě přidal Karel Jahn druhý gól, který nás uklidnil. Konec prvního poločasu byl spíše vyrovnaný, soupeř spoléhal na standardky, my chodili do brejků. Druhý poločas jsme začali opět dobře a Karel Jahn zakončil průnik Vojty Černého do prázdné branky. Pak jsme si opět vybrali naši slabší chvilku a po nedůrazu soupeř snížil. Následně ale Karel Jahn hattrickem z 25 metrů uzavřel skóre. Byli jsme jasné lepší, skóre je ještě milosrdné, ještě jsme 2x trefili břevno. Kluky musím pochválit, stejně i soupeře, za férové utkání. Dnes jim zápas nevyšel, ale mají kvalitní tým a jsou právem tam, kde jsou.

SK Otava Katovice
Přemysl Šroub, trenér: Nevyšel nám vstup do zápasu a od toho se odvíjel celý zbytek utkání. Dostali jsme gól hned ve druhé minutě, takže jsme museli pozměnit naši taktiku. V 17. minutě to bylo už 2:0. Vůbec jsme nestíhali rychlosti domácích hráčů, chybovali jsme v obraně, soupeř byl zkrátka nad naše síly. Hned po přestávce jsme dostali gól na 3:0 a bylo prakticky po zápase. Po našem kontaktním gólu na 3:1 se zdálo, že se zvedáme, chvíli na to však domácí přidali čtvrtý gól a zápas se už jen dohrával. Naše úspěšná série skončila, musím ale uznat, že Domažlice vyhrály zaslouženě.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - M. Hojda [-] (82. O. Sloup [-] ) , L. Korelus [-] - V. Černý [-] , A. Vlček [-] (73. P. Voves [-] ) - K. Bílik [-] (73. D. Soupír [-] ) , M. Buršík [-] (58. M. Nedvěd [-] ) - K. Jahn [-] (82. L. Marek [-] ) , T. Holík [-] , T. Korelus [-] , L. Janča [-]

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - T. Janoch [-] , M. Kostka [-] , K. Cibulka [-] - L. Bálek [-] (46. V. Habor [-] ) , P. Kotrba [-] , P. Sládek [-] , D. Štěch [-] - V. Uher [-] - J. Motl [-] , J. Chylík [-] (63. O. Kagui [-] )

ŽK: 57. K. Bílik , 84. L. Korelus - 27. J. Chylík , 28. P. Kotrba , 73. K. Cibulka .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - ŠTEFAN Michal, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích