Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:15

3.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenér Zach vyzrál na svůj přechozí klub


Branky


23

Do Mariánských Lázní zajela Horní Bříza, kde ještě před sezónou působil nyní Viktoriánský trenér Aleš Zach. Ve svém novém působišti jistě rád přivítal soupeře, ale ještě raději byl, že se mu podařilo v utkání zvítězit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto o utkání bylo v podstatě už po prvních 10 minutách. To se domácí Viktorka hned třikrát prosadila, nejen zásluhou střelců Filipa RenzyMartina Patrovského, ale také jejich spoluhráče Filipa Prokopa, který gólové přílěžitosti vytvářel. Druhou polovinu poločasu pak domácí polevili a trenér Zach byl tímto přístupem značně znepokojen. O přestávce tedy proběhla v kabině důrazná motivační řeč, ve které vyzýval své hráče k aktivnímu fotbalu až do poslední minuty.

 

V průběhu druhého poločasu proběhla na domácí straně nějaká střídání a právě noví hráči na place hru opět rozhýbali. Mariánky vsítily další dvě branky, na kterých se podepsal Petr Holub a střídající Lukáš Prokop, čímž završili konečné skóre na stavu 5:0.

 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach, trenér: Vstoupili jsme do zápasu dobře. Čekali jsme tuhý odpor, bránění od půlky, že se na nás hosté připraví. Ale my jsme měli výborný úvod do zápasu a prakticky během deseti minut jsme dali 3 góly, byli jsme mnohem lepší, aktivnější a měli jsme více dalších šancí. Po 20 minutách jsme mohli vést i 4-5 nula. Ale pak jsme takovou tou českou klasikou si začali myslet, že se soupeř porazí sám. Hráli jsme si to v klidu, v pohodě, profesorsky a od 25. minuty do přestávky jsem byl hodně nespokojený. I Bříza si vytvořila jednu velkou šanci, když Pepa Mašek šel sám na branku, ale naštěstí přestřelil. V kabině jsem kluky nabádal, aby hráli aktivně jako na začátku zápasu. To se dlouho nedělo. Až s příchodem střídajících hráčů se hra opět zrychlila, kluci to hodně oživili a nakonec jsme přidali i další branky. Horní Bříza si myslím předvedla sympatický výkon, na který jsem byl od nich zvyklý. Bojovali, prali se, bohužel ale ten kádr je hodně úzký a nepodařilo se jim dosud nahradit kvalitního stopera Vovese, který odešel. Pak se jim ještě nějací kluci zranili a pro takto úzký kádr je to pak složité.

SK Horní Bříza
Jan Jílek, trenér: Jen velmi těžko hledám slova. Chyba se může stát, ve fotbale se dějí různé momenty. Ovšem 3:0 za 10 minut hry nepamatuji. Po takovém začátku jen těžko můžeme něco ovlivnit. Po hrůzostrašném začátku jsme měli pár náznaků a až v závěru prvního poločasu naše hra místy splňovala parametry, které bych si představoval. Druhý poločas jsme se herně trochu zvedli, bohužel opět po našich chybách jsme ještě dvakrát inkasovali. Vybíráme si plnými doušky nováčkovskou daň a ještě k tomu se potýkáme s velmi úzkým kádrem. Někteří naši hráči se bohužel ještě nevyrovnali s vyššími nároky, které s sebou nese divize. Z mého pohledu jsme výhru soupeři nabídli jako na zeleném podnosu a otáčet takové zápasy není momentálně v našich silách. Mrzí mě to, ale musíme jít dál.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] , D. Samek [-] , P. Šácha [-] , M. Růžička [-] (46. M. Štůla [-] ) - F. Renza [-] (61. O. Pecháček [-] ) , D. Pěček [-] (75. V. Kovář [-] ) , F. Florian [-] (75. P. Kořistka [-] ) , M. Patrovský [-] (61. L. Prokop [-] ) - P. Holub [-] , F. Prokop [-]

SK Horní Bříza
D. Strejc [-] - M. Potoček [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , M. Tichý [-] - J. Paukner [-] (90. A. Daníček [-] ) , J. Kraček [-] (90. V. Šimice [-] ) , T. Koudele [-] , T. Do [-] (90. D. Reindl [-] ) - J. Sedlecký [-] (60. M. Paukner [-] ) , J. Mašek [-] (77. J. Šmíd [-] )

ŽK: 47. D. Pěček , 69. P. Holub .
Hráči zápasu: M. Drahorád , F. Prokop .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Havlík Martin - TESAŘ Tomáš, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Mészáros
Tip experta: výhra domácích

Mariánky vyhrají minimálně o 2 góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích