0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 10:15

8.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žižkov poprvé ztratil, zasloužený bod si z Prahy odvezly Velvary


Branky


9

První ztrátu sezóny počítají na Žižkově. Viktorka v rámci 8. kola přivítala Slovan Velvary. Tým, který zatím počítal spíše ztráty než zisky, tak byl velkým překvapením pro domácí Viktorku. Ta znovu měla nadupanou sestavu, kde jsme našli spoustu hráčů s ligovými zkušenostmi, v jejichž popředí vyčnívá Václav Kadlec. Ale ani on a ani jeho spoluhráči nedokázali na jít recept na výborně hrající tým Slovanu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na trávníku to dnes vypadalo, jako kdyby většina Viktoriánů seděla dlouho do noci ve volebních komisích. Bíločervení sice od úvodního hvizdu drželi míč na svých kopačkách, ovšem bez jakéhokoli efektu směrem dopředu a mnohem zaměstnanějším gólmanem byl překvapivě Švenger. Pokud má někdo zásluhu na další udržené nule Viktorky, pak je to zkušený veterán. Jen v prvním poločase vytáhl tři bravurní zákroky a držel při životě naděje domácích na vítězství. Už v 19. minutě se na Švengera řítil ze strany Vopat, ale strážce naší svatyně čaroval. A pozorný byl i o chvíli později, kdy si před branou vyskočil na centr exviktorián Šustr a hlavou tlačil míč nebezpečně pod břevno. Třetí parádu si nechal Švenger na závěr poločasu, když podruhé tváří v tvář rozesmutnil Vopata. Viktoria se před pěti stovkami diváků k žádné větší šanci nedostala, a tak bylo otázkou, co nabídne druhá půle. 

Zápas ovládli oba gólmani

Do toho druhého poslal kouč Šmarda čerstvého Súkenníka s Hönigem a z Měsíčka v brance hostí se stal přeci jen zaměstnanější muž. Dvakrát to zkoušel Kadlec, ale jeho střelu nejprve vytáhl Měsíček na roh a podruhé stihl včas zmenšit střelecký úhel. Poté přišly chvíle Michaela Höniga. Pokus z pravé strany volal hlasitě po gólu, ale zavlnila se jen boční síť. Tak to zkusil po chvíli z druhé strany, ale Měsíček nadějnou a přesnou střelu vytáhl parádní robinsonádou na roh. Zbytek zápasu už další vzruch nepřinesl a Viktorka tak poprvé v sezóně ztratila body. O nastartování další vítězné šňůry se může pokusit již ve středu, kdy vyrazí do Benešova k dohrávce třetího kola.



Ohlasy k zápasu



Slovan Velvary
Trenér Zdeněk Hašek pro klubový web: Domácí ještě neztratili ani bod, ale podali jsme komplexní výkon, nejlepší v sezoně. Mám velkou radost. Chybělo nám více klidu. Dobře jsme se na ně připravili, ale také to stálo obrovské množství sil. Kluci však plnili perfektně, co jsme si řekli a byli odměněni.



Sestavy


FK Viktoria Žižkov
M. Švenger [-] - D. Klusák [-] (84. D. Štrombach [-] ) , D. Březina [-] , M. Řezáč [-] (46. M. Hönig [-] ) , B. Quintero [-] , J. Bazal [-] , V. Kadlec [-] , M. Jirásek [-] , J. Tregler [-] , I. Muleme [-] (70. R. Voltr [-] ) , O. Žežulka [-] (46. I. Súkenník [-] )

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - J. Rubeš [-] , D. Richter [-] (89. J. Stárek [-] ) , N. Luong [-] (84. P. Šlegl [-] ) , J. Chábera [-] , L. Drozda [-] , T. Kott [-] , J. Havránek [-] (61. T. Duong [-] ) , L. Vopat [-] , J. Šimkovský [-] , D. Šustr [-]

ŽK: 43. M. Řezáč - 52. D. Richter , 69. J. Šimkovský , 93. J. Stárek .
Počet diváků: 485. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - KORANDA Tomáš, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích