0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žižkov si jde za postupem, v Brozanech zvítězil 2:0


Branky


10

Je to naprosto jednoduché a v týdnu o tom mluvil i pro česká média obránce Žižkova Jirásek. Viktoriáni mají jasný plán a tím je postup okamžitě do druhé ligy a pak dál. Zatím se jim první bod plánu daří na výbornou. Soutěží prochází jako nůž máslem a jako poslední to odnesly Brozany. Sokol se snažil využít kvalitní defenzívu, ale nakonec domácí prohrály o dvě branky. U obou hrál významnou roli Václav Kadlec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žižkov ztěžka dobýval obranu Brozan

První poločas příliš vzruchu nepřinesl. Domácí vystavěli před Havránkem neprodyšnou zeď a Viktoriáni jen těžko hledali recept na její pokoření. První velkou šanci přinesla až 26. minuta, kdy Bazal sklepl ve vápně míč pro Kadlece, ale dělovku zkušeného forvarda zablokovala noha jednoho z obránců. Chvíli poté přišla i jediná vážnější příležitost domácích, ale Švenger si s pokusem Jindráčka poradil. Chmury do tváře kouče Šmardy přinesla 31. minuta, kdy musel po žlutém faulu Šupa střídat stoper Březina. Do hry se dostal Klusák a Viktorka dobývala dál. Odměna přišla paradoxně až v nastaveném čase nařízeném za Březinovo ošetřování. Kadlec napřáhl za vápnem, Havránek jeho ránu jen vyrazil a Hönig byl v pravý čas na správném místě.

Druhou půli významně ovlivnil déšť

 

O přestávce se spustil nad Brozany déšť a terén čím dál více znepříjemňoval Viktoriánům pokusy o kombinační hru. Důležitou pojistku na šestou výhru v řadě dal v 72. minutě střídající Štrombach, který se po Kadlecově přistrčení zbavil elegantní stahovačkou stopera a nefalšovaným žižkovským bodlem uklidil míč nekompromisně k tyči. Zbytek zápasu si pak Viktorka již s přehledem pohlídala a nadále zůstává v ČFL stoprocentní.



Sestavy


SK Sokol Brozany
J. Havránek [-] - M. Jindráček [-] , D. Šup [-] (77. J. Sláma [-] ) , J. Bechyně [-] , M. Strada [-] , J. Miskovič [-] (72. D. Kasse [-] ) , M. Krátký [-] (83. D. Čížek [-] ) , J. Hruštinec [-] , D. Schettl [-] , K. Hasil [-] , S. Soungole [-]

FK Viktoria Žižkov
M. Švenger [-] - D. Březina [-] (35. D. Klusák [-] ) , M. Řezáč [-] , B. Quintero [-] , J. Bazal [-] , D. Sixta [-] (69. M. Jirásek [-] ) , M. Hönig [-] (69. D. Štrombach [-] ) , I. Súkenník [-] (69. O. Žežulka [-] ) , V. Kadlec [-] (87. R. Voltr [-] ) , J. Tregler [-] , I. Muleme [-]

ŽK: 30. D. Šup , 55. M. Krátký , 85. D. Kasse , 87. K. Hasil - 82. V. Kadlec .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - BOHATA Antonín, ŠŮMA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů