A. Jákl 47.
P. Havel 51. (p.)
J. Marek 87.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Turnov si vyšlápl na Vysoké Mýto, to spadlo v tabulce už na 9. místo


Branky


47. A. Jákl , 51. P. Havel (p.) , 87. J. Marek - 33. V. Hrubý , 75. F. Wimmer
10

Už čtvrtý zápas v řadě nedokázali hráči Mýta najít recept na vítězství a co víc ze čtyř zápasů třikrát prohráli. To znamená výroazný propad tabulkou. Nyní je Mýto až na deváté příčce, která rozhodně netěší ani hráče ani trenéra Pulpita. Ten svůj tým pochválil za nejlepší podzimní první poločas, ale ani ten nestačil na body. Turnov se ve druhém polčoase vzchopil a třemi brankami zápas otočil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý první poločas Vysokého Mýta

Vysoké Mýto vletělo na domácí ve velkém stylu. Všude bylo první, vyhrávalo souboje a jejich kombinace měli kvalitu i na polsedních třiceti metrech, což zapříčinilo vytváření mnoha šancí ke skórování. 

 

Ve 33. minutě nakopnec našel šíp svůj terč. Akce Vysokého Mýta se dostala až k Hrubému, který nezaváhal a poslal hosty do vedení. To určitě vykouzlilo úsměv na tváři trenéra Pulpita, který v posledních týdnech moc důvodů k úsměvu neměl.

 

A mohlo být ještě veseleji. Dobrý presink a přesná kombinace hostů vedla k přečíslení. Ti se dostali do situace tři na jednoho, ale nezvyklá nepřesnost vedla k tomu, že celá akce skončila v propadlišti dějin. 

 

A tak přišel trest. Z ojedinělé akce Turnova se vyklubala gólová radost. K míči se dostal Adam Jákl, který si se situací poradil a těsně před konce poločasu srovnal skóre. 

Skvělý Turnov otočil zápas

Možná pozdní gól do šatny hráče Vysokého Mýta rozhodil a právě této skutečnosti využili domácí. Po souboji ve vápně došlo k souboji, který rozhodčí Trojan posoudil jako penaltový. K pokutovému kopu se postavil Havel a poslal domácí do vedení. Celá obrátka ve skóre nezabrala při pohledu na časomíru ani šest minut. 

 

Snad tahle situace probrala i hosty a ti se zase pomalu začali vracet ke své hře z prvního poločasu. Zvýšená aktivita a přesnější kombinace nakonec přinesli śpěch, protože čtvrt hodiny před koncem dokázal za brankáře Kopala dostat míč Wimmer a srovnal skóre.

 

Jenže domácím to nestačilo. Chtěli tři body. Blíže k nim ale měli hosté. Jenže své šance nevyužili, a tak se po centru ze strany prosadil domácí Marek. Mohla tak vypuknout vlna euforie. Tři body si domácí ponachali a pomohlo jim to předskočit právě jejich soupeře z Mýta.



Ohlasy k zápasu



SK Vysoké Mýto
Trenér Martin Pulpit pro klubový web: Mužstvo chválím za herní výkon, ale ne za ztrátu koncentrace při obdržených brankách.



Sestavy


FK Turnov
V. Kopal [-] - F. Vencbauer [-] , L. Havel [-] (46. B. Břenek [-] ) , P. Peuker [-] (10. A. Jákl [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Horák [-] , J. Tomašov [-] (90. K. Provazník [-] ) , Š. Havel [-] (71. J. Landfeld [-] ) , P. Havel [-] , T. Beníšek [-] , O. Tobiaš [-]

SK Vysoké Mýto
E. Zavřel [-] - V. Hrubý [-] , A. Kopřiva [-] (68. F. Wimmer [-] ) , L. Benda [-] (73. J. Mokrejš [-] ) , P. Tomášek [-] , J. Dvořák [-] , V. Habrman [-] , M. Javůrek [-] , V. Valášek [-] , L. Trnka [-] , J. Hlavsa [-]

ŽK: 35. O. Tobiaš , 60. B. Břenek , 89. P. Havel - 51. L. Trnka , 90. V. Habrman .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Trojan Michal - ŠIMEČEK Libor, PÁNEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza