1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků zvládla lépe Dobrovice a Novému Bydžovu ukončila sérii pěti zápasů bez prohry


Branky


10

Oba týmy jsou velkým oživením letošního ročníku divize. Dobrovice si dokáže vést o něco lépe než Cidlina, která nasbírala o pět bodů méně než její soupeř. V jejich vzájemném souboji se jako připravenější projevil tým z Mladoboleslavska, který svého soka jasně přehrával. Hubená výhra o gól je nakonec pro hosty z Bydžova ještě milosrdná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrovice tlačila a šla do vedení

Domácí tým vstoupil do zápasu velmi aktivně a hned od úvodu bylo znát, že budou tahat za delší část provazu. Doborovice diktovala tempo hry a bylo jen otázkou času než si vytvoří vážnější gólovou příležitost.

 

V polovině první půle nakonec přišla šance, kterou Dobrovice nepohrdla. Po útoku došlo k závaru před bydžovskou brankou. Hostům se nepodařilo na několikrát dostat míč z velkého vápna. V nepřehledné situaci se nejlépe zorientoval stoper Pečinka, který prostřelil brankáře Strýhala a poslal Dobrovici do vedení.

 

Do konce druhé půle už se ani jeden tým prosadit nedokázala, ale převaha domácích byla jasně viditelná, a tak měl trenér Průcha a jeho trenérský tým o čem přemýšlet, pokud chtěl ze zápasu vydolovat nějaký bod.

 

 

Hra se vyrovnala, ale gól už nepadl

Cidlina si v šatně asi spoustu věcí vyříkala a do druhého polčasu vstoupla značně aktivnější, ale kvalita byla dál na straně domácích. RMSK se k žádné vážnější gólové příležitosti probojovat nedokázalo. Navíc bylo pro trenéra Průchu ještě hůř.

 

V závěru utkání už hrála Cidlina vabank ve snaze vyrovnat stav utkání, ale to otevíralo okénka v zadních řadách. jeden z protiútoků musel řešit hostující Marek. zatáhl za záchrannou brzdu, přerušil brejk Středočechů a po zásluze viděl červenou kartu. 

 

Nicméně bodový zisk musí být pro hosty z Cidliny povinný v příštím zápase, kdy přivítají na domácí půdě sestupem ohrožený Dvůr Králové. Případná výhra by jim výrazně ulevila do nadcházející zimní přestávky. Dobrovice si vyjede na výlet do LIberce, kde se postaví suverénní rezervě Slovanu.

 

Sestřih utkání

 

Trenér Dobrovice Ondřej Murárik

 

Trenér RMSK Petr Průcha



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , M. Volf [-] (70. R. Herzán [-] ) , J. Novák [-] , D. Kocourek [-] (70. J. Horák [-] ) , P. Král [-] (70. P. Klain [-] ) , M. Hubač [-] , A. Kohout [-] (87. R. Tomíček [-] ) , O. Bičiště [-] , V. Pečínka [-] , M. Sedláček [-] (82. L. Kučera [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - F. Drobný [-] , P. Pokorný [-] , M. Voldán [-] (73. O. Špinka [-] ) , M. Vincour [-] , M. Marek [-] , M. Štajer [-] , N. Bekera [-] , P. Mokošín [-] , Š. Blažek [-] , F. Zvěřina [-] (57. M. Holec [-] )

ŽK: 73. A. Kohout , 94. O. Bartoš - 93. M. Holec . ČK: 89. M. Marek .
Počet diváků: 166. Rozhodčí: Nešněra Filip - ŠŮMA Josef, MARTÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza