Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2022 15:00

13.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim předvedla velký obrat proti Turnovu! Třemi brankami si došla pro tři body


Branky


12

Jen bod nad pásmem sestupu se před zápasem s Turnovem pohybovala rezerva Chrudimi. Proto bylo bezpodmínečně nutné, aby si z domácího zápasu připsala tři body, které by ji výrazně ulevily. Zápas, který musel nutně bavit každého z více než stovky přítomných diváků, nakonec skončil velkým obratem domácích. Ti se dostali už z téměř bezvýchodné situace a ukázaly, jak je důležité hrát až do konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitá kontaktní branka

 Hned v úvodu utkání se mohli do vedení dostat domácí, kteří by to ve své situaci velmi potřebovali, ale ani jedna z jejich šancí se neujala, což dalo šanci Turnovu, aby se Chrudimi vyrovnal. To se stalo a dokonce se hosté dostali i do vedení.

 

V 7. minutě se k míči dostal Tomáš Beníšek, který otevřel skóre zápasu a Chrudim už znovu prohrávala. Byl to navíc motor pro jejich hru, protože od té doby začal na trávníku hrát jen jeden tým, a to byl Turnov. Jeho převaha navíc měla gólové vyústění.

 

Po půl hodině hry se k míči dostal Petr Havel, který nabídnutou šancí nepohrdl a poslal hosty už do dvoubrankového vedení. Snad ale prívě tahle branka byla jakýmsi budíčkem pro domácí, kteří jako by zjistili, že jim ujíždí vlak a začali hru vyrovnávat. 

 

Ještě před koncem poločasu přisla za aktivitu Chrudimi odměna. Tři minuty před vypršením prvního poločasu se prosadil Tomáš Dostálek. Tenhle gól nakonec domácí docenili asi až po utkání, ale právě tahle kontaktní branka před poločasem byla to nejdůležitější, co se v zápase stalo.

 

Velký obrat Chrudimi

Trenér Teplý udělal do druhé půle jednu změnu, aby ještě zintenzivnil snahu svého týmu o vyrovnání, což se nakonec také vyplatilo. Hedn od úvodu bylo jasné, že se hra Chrudimi zvedla a začala být Turnovu vyrovnaným soupeřem. Ba co víc, začala mít ve hře převahu.

 

Po hodině hry už se domácí stále častěji dostávali do kontaktu s pokutovým územím Turnova, což se nakonec projevilo i gólově. v 62. minutě se k míči dostal Šimon Sedlák, který vyrovnal skóre utkání. Jak uvedl chrudimský trenér Teplý, tak právě tahle branka, byla jakýmsi signálem pro oba týmy, aby vrhly všechny své síly do útoku. Bylo vidět, že ani jeden tým nechce odejít pouze s jedním bodem a hra se přelevála z jedné strany na druhou.

 

Hra nahoru a dolů musela bavit všech 120 přítomných diváků, kteří čekali, zda bude tentio způsob hry mít gólové vyústění na jedné nebo druhé straně. A nakonec se obratu dočkali domácí. Tři minuty před koncem se prosadil Vojtěch Holeček, který dokonal perfektní obrat domácích a dokreslil tak krásný závěr dnešnímu zápasu. 

 

Pro oba týmy to byl zápas, za který se nemusí stydět a pokud budou dál pokračovat ve výkonech jako byl tento, tak se nemusí bát o svou záchranu. 



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim B
Trenér Miroslav Teplý pro klubový web: Máme za sebou další velmi těžký duel, a i když jsme měli v úvodu dvě možnosti ke skórování, tak to byl Turnov, kdo šel do vedení velmi lacinou brankou. Adyž po velmi dobré hře přidal po půl hodině hry druhou, mohlo být zle. Naštěstí jsme korigovali ještě do půle Dostálkem a pohrdli i vyrovnáním. Druhá půle byla z naší strany lepší a podařilo se nám Sedlákem vyrovnat, což byl signál pro oba týmy ke zteči na tři body a hra nahoru dolů nakonec slavila úspěch v náš prospěch, když se tři minuty před koncem trefil Holeček. V naší hře byla spousta chyb, nepřesností, ale taky obrovská vůle, srdce, odhodlání, ale i potřebné kvality v rozhodujících momentech. Blíží se závěr podzimu, máme sice nějaké personální problémy a snažíme se sestavit mužstvo co nejlépe, ale o šest bodů, které jsou ve hře, se porveme.




Sestavy


MFK Chrudim B
J. Janda [-] - Š. Sedlák [-] , D. Bauer [-] (46. M. Brychnáč [-] ) , D. Vácha [-] , V. Gregovský [-] , D. Žalud [-] (84. M. Češka [-] ) , M. Zvolánek [-] (71. R. Musílek [-] ) , M. Holub [-] (80. M. Šindelář [-] ) , D. Zrůst [-] (80. T. Linhart [-] ) , T. Dostálek [-] , V. Holeček [-]

FK Turnov
J. Franc [-] - F. Vencbauer [-] , P. Svoboda [-] (84. L. Havel [-] ) , O. Tobiaš [-] (60. M. Müller [-] ) , K. Provazník [-] , R. Prokopec [-] , J. Tomašov [-] , Š. Havel [-] (60. V. Rozkovec [-] ) , P. Havel [-] (84. A. Jákl [-] ) , T. Beníšek [-] (71. B. Břenek [-] ) , M. Horák [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ježek Václav - STIEBER Filip, MATULA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:44
Ctibor Jarkuliš

Expert: Karel Krejčík
Tip experta: výhra domácích

Zápas se hrál dříve a vyhráli domácí.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 06:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 10:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 16:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 06:26

Tip: remíza