Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 15:30

12.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liberec vyhrál v Turnově a dál vévodí tabulce, jako první překročil hranici třiceti bodů


Branky


11

Jít do boje proti rozjetému vlaku. Asi takhle vypadají zápasy týmů, kterou nstupují proti rezervě Liberce. Ten se netají plánem ihned se vrátit do třetí ligy, protože se jedná o jedinou ligovou rezervu, která se pohybuje v takhle nízké soutěži. Podle toho také vypadají jejich výsledky. O zápase v Trutově bylo rozhodnuto během úvodních dvaceti minut, kdy se Liberec prosadil třikrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trutnov vzdoroval šest minut

Čtyři zápasy, tři výhry, deset bodů a překročení celkové hranice 30 bodů. To je vizitka Liberce, který se snaží co nejrychleji pojistit si postup do třetí ligy. V Turnově, v malém regionálním derby, čekali hráči Slovanu na gól sedm minut, než se poprvé prosadil Hudák. 

 

První branka snad dokázala zlomit odpor domácích, jejichž hra se sesypala a v úvodní dvacetiminutovce inkasovali ještě dvakrát. Nejpve ve 13. minutě rozvlnil síť podruhé Hudák a v 19. minutě na něj navázal Málek. To bylo od Liberce vše, protože zjevně i hosté zjistili, že tři body jsou z tohoto zápasu poměrně jisté.

 

Malou komplikací jim mohl být gól na 1:3 z pohledu turnova, když se prosadil domácí Vencbauer, ale to bylo ze strany Turnova vše. Liberec žádné velké drama nepřipustil a poločas dovedl k pohodlnému výsledku 3:1

.

Hudák završil hattrick

Druhá půle snad mohl v domácích příznivcích chvíli budit dojem, že se o něco hraje, ale tyto myšlenky utnul po hodině hry svým třetím gólem Hudák. Tím bylo definitivně rozhodnuto a zápas už se jen dohrával. Ještě v 69. minutě se dokázal prosadi Juzvak, ale to bylo ze zápasu vše. 

 

Pohodlné vítězství Slovanu, posunulo ligovou rezervu na metu 31 bodů a jsou prvním týmem, který se přes hranici třiceti bodů přehoupl. Ačkoliv je jejich jízda divizí poměrně jistá, tak stále nemohou zůstat v klidu, protože Hlinsko si drží stabilní výkonnost a na Liberec ztrácí jen čtyři body. 



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Liberec B
Asistent trenéra Jakub Harant pro klubový web: Utkání rozhodla naše produktivita v útoku. Ve 20. minutě jsme vedli 3:0. Dopředu jsme hráli nápaditě, ale v defenzivě jsme byli hodně lehkovážní, z čehož pramenil také inkasovaný gól. Úvod druhé půle patřil domácím, pár minut jsme byli pod velkým tlakem, pak už jsme ovšem hru znovu kontrolovali a přidali čtvrtou a pátou branku. V zápase vyčníval především Hudák, který zaznamenal hattrick. Minus na utkání je zranění Winklera v 19. minutě. V závěru podzimu musíme určitě zlepšit obrannou část hry, jinak budeme mít v posledních třech kolech problémy.



Sestavy


FK Turnov
J. Franc [-] - T. Beníšek [-] , P. Svoboda [-] , O. Tobiaš [-] (65. K. Provazník [-] ) , F. Vencbauer [-] (80. V. Rozkovec [-] ) , M. Horák [-] , R. Prokopec [-] (71. J. Marek [-] ) , J. Tomašov [-] , Š. Havel [-] (62. M. Müller [-] ) , P. Havel [-] , A. Jákl [-] (62. B. Břenek [-] )

FC Slovan Liberec B
L. Pešl [-] - P. Lupoměský [-] , R. Černický [-] (80. A. Holub [-] ) , J. Hudák [-] (71. S. Kop [-] ) , A. Yuzvak [-] , J. Daněk [-] , D. Horňáček [-] , J. Winkler [-] (17. T. Šolc [-] ) , I. Varfolomieiev [-] (46. T. Polyák [-] ) , O. Valenta [-] , J. Málek [-] (71. J. Kranthove [-] )

ŽK: 33. O. Tobiaš , 37. P. Havel , 40. J. Tomašov , 43. R. Prokopec , 59. P. Svoboda , 86. M. Müller .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Klečka Ivan - MATĚJKA Jakub, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 20:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:42
Ctibor Jarkuliš

Expert: David Folwarczny
Tip experta: výhra hostů

Slovan potvrdí roli favorita celé soutěže.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 19:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 17:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 07:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 10:14

Tip: výhra hostů