D. Knespl 10. (p.)
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

11.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod ztratil všechny body v posledních osmi minutách. Turnov zápas otočil třemi góly


Branky


10. D. Knespl (p.) - 82. P. Havel , 84. F. Vencbauer , 88. R. Prokopec
11

Náchodpotřebuje body jako sůl a každý domácí zápas by potřeboval nutně zvládnout alespoň s remízou. Jsou totiž právě domácí zápasy, kde hosté Náchod potřebuje notně zlepšit svá představení. Jedním příkladem za všechny je zápas v posledním kole proti Turnovu, kdy Náchod celý zápas vedl, ale trestuhodně nezvládl koncovku utkání. Turnov dokázal v posledních osmi minutách nastřílet tři branky a otočil zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náchod šel do vedení hne v úvodu

Vše bylo v Náchodě zalité sluncem hned od úvodu utkání. Už v 8. minutě hosté zastavili nedovoleně v pokutovém území Světlíka a Knespl z penalty nezaváhal. V tu chvíli byli domácí v pozici, kterou tolik neznají. Šli do brzkého vedení a museli si vedení bránit. Hosté jsou v tabulce šestí, a tak domácí čekala těžká šichta.

 

Poprvé si domácí gólman Baláž sáhl na míč ve 13. minutě, kdy ho hosté pozdravili propagační střelou. Poté se hra vyrovnala a moc šancí k vidění nebylo. Spíše se hrálo mezi vápny, kdy se oba týmy přetahovaly o držení míče, kdo bude mít větší převahu. Až tedy těsně před odchodem do kabin musel předvést fantastický zákrok Baláž, který vyrazil tutovku turnovského Havla.

Fantastický obrat v závěru

Druhý půle byla velmi dlouho bez vážnějších situací na jedné nebo druhé straně a pro diváky byla mírně řečeno nezáživná. Hosté měli herně navrch, do gólových příležitostí se ale nedostávali. Vše spělo k tomu, že Náchod si připíše veledůležité tři body a diváci i trenéři tlačili časomíru ke konci. A možná i určitá nervozita z možného bodového zisku nakonec způsobila naprostý zkrat zadních řad Náchoda.

 

První vážnější hrozba, která měla Náchod probudit, přišla v 80. minutě, kdy se hostující Tomašov dobře uvolnil na hraně velkého vápna, ale střelou na přední tyč Baláže nepřekonal. Následně se už ovšem začala hra domácích sypat. V 81. minutě totiž využil špatné rozehrávky domácích Havel a přízemní střelou srovnal na 1:1. Hned o dvě minuty později otočil stav utkání krásnou střelou z trestného kopu Vencbauer. Tím asi domácím kompletně sebrali vítr z plachet a ti v závěru přidali ještě pojistku. V 88. minutě uzavřel na konečných 1:3 z pohledu domácích po rychlém protiútoku Prokopec.

 

Fantastický obrat Turnova tak ukotvil Náchod na posledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Trenér Karel Krejčík pro klubový web: Dnes jsme byli herně horším mužstvem než hostující Turnov. Utkání jsme rozehráli dobře. Šli jsme do vedení a přečkali jsme několik příležitostí soupeře. Opět jsme nezvládli závěr utkání. Mohli jsme navýšit v 80 minutě po našem brejku, ale špatnou koncentrací při našem výkopu soupeř srovnal. Za několik okamžiků se soupeř trefil z přímého kopu a bylo po zápase. Nedokážeme dobře rozehraná utkání dovést do vítězného konce. Dostali jsme se do těžké situace.




Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - D. Bičiště [-] , M. Punar [-] , F. Zámečník [-] , D. Král [-] , K. Krejčík [-] , D. Knespl [-] (86. P. Simon [-] ) , J. Petřík [-] , J. Locker [-] , L. Knap [-] (73. A. Čejchan [-] ) , L. Světlík [-] (66. F. Gois [-] )

FK Turnov
J. Franc [-] - T. Beníšek [-] , P. Svoboda [-] , O. Tobiaš [-] (64. J. Marek [-] ) , F. Vencbauer [-] , M. Horák [-] , R. Prokopec [-] , J. Tomašov [-] (82. V. Rozkovec [-] ) , Š. Havel [-] (64. M. Müller [-] ) , P. Havel [-] (89. K. Provazník [-] ) , A. Jákl [-] (82. B. Břenek [-] )

ŽK: 23. D. Knespl , 41. K. Krejčík , 78. F. Baláž , 85. J. Petřík , 92. M. Punar - 68. T. Beníšek , 90. V. Rozkovec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Beneš David - NOVOTNÝ Zbyněk, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 08:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 18:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:03

Tip: výhra domácích