Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 10:15

7.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liberec si jde jednoznačně za postupem, sedm zápasů rovná se sedm výher


11

Ligový tým, který mý B tým až ve čtvrté nejvyšší soutěži, je v českých luzích a hájích velmi netypická realita. Minimem bývá třetí liga a stále více se přitom kluby snaží svá "béčka" posunout do druhé ligy. Liberec se musí prokousávat až z divize, ale zatím to vypadá na solidně klidnou jízdu a pohodlný ročník. V sedmém kole nastoupila liberecká rezerva proti nováčkovi z Bydžova. Ten se těší velmi zajímavým výsledkům, ale v konfrontaci s nejlepším týmem soutěže narazil. Výhra o čtyři góly byla ještě velmi milosrdná. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo už po první půli, Cidlina přijela bránit

Vypadalo to tak celý zápas. Liberec držel balón, kombinova, snažil se najít cestu skrze obranu Bydžova a navyšovat své skóre. Hosté přijeli s jasným cílem, dostat, co nejméně branek. To se více méně podařilo. Nejdříve v 16. minutě otevřel skóre Varfolomieiev a hned po šesti minutách zvýšil vedení Liberce Málek. V tu chvíli bylo jasné, že  Bydžov si  body neodveze, i když za stavu dva nula šli hosté sami na brankáře, ale neproměnili. Ještě do poločasu stihl přidat třetí branku Lupoměský a druhá půle se tak měla odehrávat pouze v otázce, kolik domácí nastřílí branek?

 

Liberec neproměnil velké množství šancí a Bydžov tak odjel zatížen čtyřmi brankami

Ačkoliv trenér domácích Josef Petřík mluvil o téměř 15 gólových šancích, tak jestli může být liberecký lodivod s něčím lehce nespokojen, tak je to produktivita. Z 15 avizovaných šancí, dokázalo hráči proměnit pouze čtyři. Na druhé straně je třeba uvažovat, zda hráči měli dostatečnou motivaci a byli v inkriminovaných momentech dostatečně soustředění. Zvláště  v momentě, kdy soupeř neklade téměř žádný odpor a není směrem dopředu nebezpečný. Nakonec se ke konci zápasu prosadil hráč A týmu Purzitidis, který tak určil výsledek zápasu na 4:0.

 

Trenér Slovanu Liberec Josef Petřík

 

Asistent trenéra RMSK Josef Košátko

 

Trenér RMSK Petr Průcha



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Liberec B
Trenér Josef Petřík pro klubový web: Klasický zápas. Jednalo se o utkání, kdy soupeř přijel hlavně bránit a spoléhat na rychlé protiútoky. Měli jsme tentokrát trochu problémy v rozehrávce, nebyli jsme dost trpěliví a hlavně přesní, jak jsme zvyklí. Ale ve finální fázi jsme byli rozhodně nebezpeční, vytvořili jsme si obrovské množství gólových příležitostí, které jsme nevyužili. Kromě toho, že jsme vyhráli 4:0, jsme se dostali až na patnáct gólových příležitostí, které mohly skončit brankou. Na druhou stranu nám za stavu 2:0 šel soupeř po naší chybě – ztrátě balonu sám na bránu. V součtu zasloužené vítězství, které určitě nebylo úplně bezproblémové. Dokázal bych si představit lepší plynulost hry, víc kombinace na méně doteků a víc pohybu bez míče. I tak děkujeme hráčům za přístup, vyhrávat 4:0 není v divizi samozřejmost.




Sestavy


FC Slovan Liberec B
L. Pešl [-] - I. Varfolomieiev [-] , R. Černický [-] (61. D. Jaja [-] ) , P. Lupoměský [-] (46. T. Šolc [-] ) , M. Purzitidis [-] , M. Kytka [-] , T. Polyák [-] , V. Hadaščok [-] (61. O. Valenta [-] ) , M. Fukala [-] (46. D. Horňáček [-] ) , J. Winkler [-] (76. H. Uchenna [-] ) , J. Málek [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Novák [-] , P. Pokorný [-] , M. Holec [-] (65. M. Marek [-] ) , M. Vincour [-] , F. Drobný [-] (46. F. Zvěřina [-] ) , M. Štajer [-] , N. Bekera [-] (54. O. Špinka [-] ) , P. Mokošín [-] , Š. Blažek [-] (77. D. Hruška [-] ) , J. Trejbal [-] (65. V. Schober [-] )

Počet diváků: 78. Rozhodčí: Bahník Martin - MILNER Michal, NEŠNĚRA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích