3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 10:15

7.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim v domácím prostředí porazila Letohrad, dvakrát se prosadil Zvolánek


Branky


11

Zatím výsledky Chrudimi nejsou nijak zvlášť oslnivé, a proto když v rámci sedmého kola hostila fotbalisty Letohradu, tak jednoznačně potřebovala zvítězit. Hosté se navíc trápí ještě více než Chrudim, takže soupeř byl pro chdurimské béčko více než ideální. Nakonec se potvrdila asi i větši hráčská kvalita a domácí si s Letohradem poradili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrudim vykročila za vítězstvím v prvním poločase, kdy vstřelila dvě branky

Deštivé a hlavně chladné počasí už fotbalu moc nepřeje a v neděli dopoledne v Chrudimi nepřálo ani celku Letohradu. Za domácí poprvé vážně zahrozil Juliš, když střelou zpoza vápna donutil Janůje dobrým zákrokem vyrazit na roh. Tento roh letohradští ještě přečkali, ale při dalším ve 13. minutě nikdo z bránících míč nezasáhl, a tak mohl na zadní tyči pohodlně zakončovat domácí Zvolánek. O pět minut později se za obranu prohnal Látal a přízemní střelou se snažil překonat brankáře Letohradu, který však jeho přízemní střelu dokázal zpacifikovat. Ve 21. minutě po autu Chrudimi se Látal ve vápně šikovně dostal před Nágla, který ho fauloval a sudí Fišer nařídil penaltu, kterou bezpečně proměnil Zvolánek. Ve 29. minutě zahrozili i hosté z kopaček Kabourka, jehož střelu stačil jeden z obránců tečovat těsně nad břevno. Poté mohl zkompletovat hatrick Zvolánek, ale na malém vápně nabídnutou příležitost nevyužil a poslal balón nad branku. Na konci poločasu se ještě Letohrad snažil korigovat výsledek, když Hiller vracel přetažený centr Šplíchala na penaltu, kde pohotově zakončoval Kabourek, jeho střelu však stihl před brankovou čarou vyhlavičkovat jeden z obránců.

Letohradu se podařilo jen snížit a odjel z Chrudimi s prázdnou

Druhý poločas začal Letohrad lépe, ale paradoxně první velkou příležitost měli opět domácí. Po slabě odvráceném centru se dostali do dvou zakončení, ale obě dokázal skvělými zákroky zneutralizovat Janůj. V 54. minutě se podařilo Letohradu snížit. Zbudil vyslal po pravé straně do úniku Šplíchala, který i pod tlakem bránícího hráče dokázal z vápna prostřelit Macha v brance Chrudimi a dostal tak Letohrad do kontaktu. O deset minut později mohl srovnat na vápně osamocený Kabourek, ale jeho razantní střela mířila jen těsně nad břevno. Při další snaze Letohradu o steč na domácí branku, se podařilo jednomu ze stoperů odkopnout balón tak šikovně mezi stopery Letohradu, že pro rychlého Látala nebyl problém si balón převzít a s pomocí tyče opět navýšit náskok Chrudimi a uklidnit tak své spoluhráče. S odpovědí ihned přispěchal Lorenc, ale jeho střelu z půlkruhu dokázal dobrým zákrokem Mach vytáhnout na roh. Poslední velkou šanci Letohradu přinesla 76. minuta, když střelu Kabourka gólman vyrazil, Šplíchalovu dorážku srazili stopeři ke Zbudilovi, jehož zakončení na lajně zachraňoval jeden z obránců. To bylo z rušnějších situací vše a domácí tedy mohli slavit plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Letohrad
Trenér A. Majvald pro klubový web: Vadí mi, jak lacino nabídneme soupeři vedení a bohužel to není poprvé. Situace, kdy nás soupeř přehraje, přežijeme a pak si necháme vstřelit branku po rohovém kopu a ze zbytečné penalty. První poločas nám na těžkém terénu dělali domácí problémy dobrým pohybem a hlavně mladý Juliš si s námi občas dělal co chtěl. Vstup do druhého poločasu nám vyšel, snížili jsme na rozdíl jedné branky a měli šance na vyrovnání. Bohužel jsme je nedokázali proměnit a domácí nás potrestali z brejku. Výhra domácích je zasloužená, protože si vypracovali víc brankových příležitostí a narozdíl od nás je proměňovali.



Sestavy


MFK Chrudim B
O. Mach [-] - Š. Sedlák [-] , D. Bauer [-] (81. V. Holeček [-] ) , V. Gregovský [-] , P. Drahoš [-] , M. Holub [-] (85. M. Češka [-] ) , P. Juliš [-] , M. Zvolánek [-] (59. P. Tlapák [-] ) , D. Látal [-] (85. T. Linhart [-] ) , T. Dostálek [-] (81. R. Musílek [-] ) , D. Vácha [-]

FK Letohrad
J. Janůj [-] - J. Boura [-] (68. J. Kadlec [-] ) , R. Macek [-] (58. M. Pokorný [-] ) , A. Nágl [-] , O. Kail [-] , F. Šplíchal [-] , T. Kabourek [-] , M. Lorenc [-] , A. Zbudil [-] , J. Hiller [-] (77. P. Šponar [-] ) , J. Jiřánek [-]

ŽK: 57. J. Hiller .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fišer Pavel - RYCHTÁR Tomáš, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích