0:1
(0:0)
60. P. Havel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina doma padla s Turnovem, domácí můžou litovat neproměněné penalty


Branky


60. P. Havel
11

Cidlina si po prohře v prvním kole už stihla připsat do tabulky 4 body. Proto chtěla v domácím prostředí body potvrdit proti Turnovu, ale proti byli hosté. Bydžov tak podruhé musel sklonit hlavu před soupeřem a připsal si druhou prohru sezóny, což je mrzí o to víc, že měli možnost vyrovnat z pokutového kopu. Turnov naopak druhá výhra posunula do horní poloviny tabulky a díky výhře předskočil Cidlinu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výhru zařídil Havel a brankář Franc, který chytil Cidlině penaltu

Hosté měli v prvním poločase tři velké šance, ale nevyřešili je dobře. Obrana pracovala spolehlivě, takže domácí moc šancí neměli. V 60. minutě individuálně čtyřmi zasekávačkami prošel před bránu Petr Havel a vyzrál i na brankáře Strýhala - 0:1. O dvě minuty později mohli domácí vyrovnat, když rozhodčí nařídil penaltu za ruku Jíry v pokutovém území. Brankář Franc ji ale skvěle chytil a udržel pro svůj tým cennou výhru ze hřiště soupeře.

Trenér Turnova chválil své stopery, domácí lodivod uznal zaslouženou prohru

Trenér Turnova Tomáš Nosek

 

Asistent trenéra RMSK Jan Věchet

 

Trenér RMSK Petr Průcha

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Turnov
Trenér Tomáš Nosek pro klubový web: Po většinu zápasu jsme byli herně lepší než soupeř, takže zasloužená výhra. Dobře zahrála stoperská dvojice Jíra, Peuker, takhle si to představuju. Na začátku sezony to po dvou kolech vypadalo špatně, ale nyní jsme se šesti body z dalších dvou zápasů určitě spokojenější.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Voldán [-] (61. N. Bekera [-] ) , P. Pokorný [-] , F. Zvěřina [-] , F. Drobný [-] , M. Vincour [-] (72. V. Schober [-] ) , M. Holec [-] , P. Mokošín [-] , M. Štajer [-] , Š. Blažek [-] (61. M. Marek [-] ) , J. Trejbal [-]

FK Turnov
J. Franc [-] - M. Jíra [-] , R. Prokopec [-] (79. O. Tobiaš [-] ) , B. Břenek [-] (86. J. Marek [-] ) , P. Peuker [-] , Š. Havel [-] (70. M. Müller [-] ) , P. Havel [-] , T. Beníšek [-] , F. Vencbauer [-] , K. Provazník [-] , J. Tomašov [-] (79. A. Jákl [-] )

ŽK: 30. Š. Blažek , 80. M. Marek , 83. J. Trejbal - 86. P. Peuker , 87. O. Tobiaš .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Depeš Michal - FOJTÍK Martin, KLÍR Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích