1:1
(0:0)
81. P. Tlapák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 10:15

4.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs se s Chrudimskou rezervou rozešel smírně, k vidění byly góly i červené karty


Branky


74. J. Malák - 81. P. Tlapák (p.)
11

V Chrudimi už bijí na poplach. Po nadějné remíze v prvním kole s Libercem se dalo čekat, že Chrudim nebude mít se záchranou problém. Další kola ale naznačují, že právě boj o přežití je to, co bude hráče chrudimského béčka trápit nejvíce. Navíc ani Brandýs není zrovna ve formě, a tak se dalo říct, že je to zápas o šest bodů. Bohužel se museli rozejít s remízou, což nepomohlo ani jednomu. Nicméně více smutní jsou určitě hosté, kteří byli lepší a navíc zápas dohrávali proti devíti, když Brandýs viděl dvě červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól pro ofsajd neplatil, na obou stranách scházela přesnost.

Utkání mělo spád už od samotného úvodu. Opravdu první velkou šanci měl Bauer, který střílel po rychlé akci Chrudimi jen těsně vedle. O chvíli později se Zvolánek dokonce radoval ze vstřelené branky, ovšem rozhodčí posoudil jeho počínání v souboji jako nedovolené. Do poločasu měli chrudimští další slibné možnosti i šance, ale finální přihrávka a koncovka samotná neměly patřičné parametry.

Druhý poločas nabídl góly a dvě červené karty, Chrudim vyrovnávala z penalty

Druhá půle měla stále solidní tempo a nabídla otevřenou hru. Bylo znát, že oba týmy chtějí tři body. Nicméně nemohoucnost Chrudimi vstřelit branku, logicky přinesla trest. V 73. se domácí ujali vedení po střele Maláka za hranicí vápna. To Chrudimí určitě otřásla, ale možná z nich inkasovanou brankou spadla nervozita a za chvíli bylo vyrovnáno. O osm minut později totiž nesmyslně domácí stoper srazil ve vápně Tlapáka, uviděl červenou kartu a následný pokutový kop sám poškozený proměnil. Chrudim se proti oslabenému soupeři hnala dopředu. Chtěla vyhrát a šance na to rozhodně měla, zvláště, když po brutálním faulu ve snaze o přečíslení šli domácí do devíti. Nakonec to nikam nevedlo a oba týmy se rozešli s jedním bodem na kontě. 



Ohlasy k zápasu



MFK Chrudim B
Trenér Miroslav Teplý pro klubový web: Utkání mělo spád už od samotného úvodu. Opravdu první velkou šanci měl Bauer, který střílel po naší rychlé akci jen těsně vedle a o chvíli později se Zvolánek dokonce radoval ze vstřelené branky, ovšem rozhodčí posoudil jeho počínání v souboji jako nedovolené. Do poločasu jsme měli další slibné možnosti i šance, ale finální přihrávka a koncovka samotná neměla patřičné parametry. Druhá půle měla stále solidní tempo s otevřenou hrou, ale přece jen jsme se více tlačili k soupeřově brance, bohužel znovu bez finálního efektu. V 73. minutě přišel trest za naši gólovou potenci a domácí se ujali vedení po střele za hranicí vápna. To nás srazilo, ale nevzdali jsme se. O osm minut později nesmyslně domácí stoper srazil ve vápně Tlapáka, uviděl červenou kartu a následný pokutový kop sám poškozený proměnil. Hnali jsme se dopředu, chtěli vyhrát a šance jsme na to měli, zvláště, když po brutálním faulu ve snaze o přečíslení šli domácí do devíti, ale nakonec vezeme jen bod. Je to opět bod zvenku a dále budeme pracovat a bojovat tak, abychom v příštím domácím utkání bodovali naplno.



Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - V. Šmejkal [-] , M. Dosoudil [-] , T. Fabian [-] (83. M. Jahoda [-] ) , J. Prokop [-] , P. Šamša [-] , S. Honcharenko [-] , M. Stross [-] (68. L. Nykodým [-] ) , M. Baloun [-] (15. L. Plucha [-] ) , D. Hrčka [-] (68. D. Kaiser [-] ) , J. Malák [-]

MFK Chrudim B
J. Janda [-] - D. Bauer [-] , D. Vácha [-] (77. V. Holeček [-] ) , P. Drahoš [-] , M. Holub [-] (77. R. Musílek [-] ) , M. Zvolánek [-] (62. P. Tlapák [-] ) , M. Brychnáč [-] (62. D. Zrůst [-] ) , M. Zikmunda [-] , T. Dostálek [-] (83. D. Kopecký [-] ) , Š. Sedlák [-] , V. Gregovský [-]

ŽK: 37. S. Honcharenko , 51. V. Šmejkal , 80. J. Janáček - 45. M. Brychnáč , 57. M. Zvolánek , 75. D. Bauer , 78. P. Drahoš , 88. R. Musílek . ČK: 80. J. Prokop , 89. M. Jahoda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, HRIVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích