T. Beníšek 41. (vl.)
M. Dudla 88.
M. Dudla 92.
3:2
(1:0)
56. P. Havel (p.)
60. P. Havel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Čáslavi viděli diváci pět branek, přestřelku nakonec rozhodli domácí gólem v nastavení


Branky


41. T. Beníšek (vl.) , 88. M. Dudla , 92. M. Dudla - 56. P. Havel (p.) , 60. P. Havel
10

Ostudná prohra v prvním kole, jak ji nazval domácí trenér Svoboda, měla být pro Čáslav zdviženým prstem. V prvním domácím zápase přivítali Turnov. Zápas byl ozdobou kola a pět branek potěšilo oko každého diváka. O výsledku se navíc rozhodlo až v nastaveném čase druhé půle, takže rozhodně to nebylo nic pro diváky se slabým srdcem. Hvězdou se nakonec stal domácí Dudla. Na hřistě se útočník dostal v 81. minutě, vstřelil dva góly a pomohl tka svému týmu k prvním třem bodům v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli rozhodla vlastní branka Turnova

Drama se šťastným koncem pro Čáslav. Tak by se dal charakterizovat zápas druhého kola divizní skupiny C. „V prvním poločase se hrála dosti otevřená partie. Měli jsme dobrý vstup do utkání," glosoval úvod zápasu trenér Čáslavi jakub Svoboda a pokračoval v popisu první půle: "Hned v první minutě jsme měli gólovou šanci, ale střela Vančury byla zblokována. O chvíli později hlavičkoval těsně mimo Kurka. Následně měl stoprocentní příležitost Slavík, ale toho vychytal gólman hostí. V prvním poločase měl tutovku ještě Vančura a Vocel hlavičkoval pouze do brankáře." Vše tedy směřovalo k bezbrankové první půli, ale nakonec se domácím podařilo gól vstřelit v závěru první půle. Čáslav se v prvním poločase dostala do vedení díky vlastní brance Beníška, který do vlastní sítě prodloužil Vilímův centrovaný míč, a tak bylo o psychickém rozpoležení jasno. 

Přestřelka ve druhém poločase ozdobila krásný zápas, nakonec se radovala Čáslav

Ačkoliv se Čáslav snažila zužitkovat psychickou výhodu, klterou získala gólem v závěru první půle, tak jí plány zkřížila hrubka, kterou soupeř potrestal hned dvakrát. „Náš dobrý vstup do druhého poločasu vymazala fatální hrubka Konyvky na polovině hřiště. Hosté nás z toho potrestali," připomněl vstup do druhé půle domácí trenér Svoboda. Turnov hrubici potrestal gólem z penalty a skóre během čtyř minut otočil. O chvíli později totiž propadl míč až za obranu Čáslavi k volnému hráči hostí, jeho dva pokusy však brankář Vyhnánek zlikvidoval, balón se ale odrazil opět k Havlovi, který jej propasíroval do sítě. To byl start druhé půle, který otřásl nejen hráči, ale i přítomnými díváky. Čáslavští ovšem nesložili zbraně. Poslední půl hodinu hráli vabank a šance ke skórování byly k vidění na obou stranách. Hrdinou posledních minut se stal nováček v domácím dresu, útočník Dudla, který se na hřiště dostal devět minut před koncem zápasu. Nejprve v 88. minutě pohotově poslal odražený balón od obránce hostů za záda France a ve druhé minutě nastavení Čáslav rozjela akci po pravé straně po ose Čuchal – Kurka – Chábera se do centrovaného balónu opřel na hranici penalty opět Dudla a rozjásal čáslavské tribuny potřetí. Euforický závěr zápasu nakonec přinesl Čáslavi tři body, které nutně po prohře v prvním kole potřebovala. 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Trenér Jakub Svoboda pro čáslavský web: Kluci po celý týden na tréninku makali, někteří navíc absolvovali středeční zápas za juniorku. Po ostudném výkonu v Benátkách se nám ale vytratila fotbalovost a sebevědomí. To bylo znát i v zápase s Turnovem. Soupeře postavíme na koně obrovskými chybami, to se nesmí stávat. Na druhu stranu jsme se dokázali ze dna opět vyhrabat na vrchol. Je to ve finále šťastné vítězství, ale věřím, že nám pomůže do dalšího průběhu soutěže především po psychické stránce a nakopne nás k lepším výkonům a výsledkům.




Sestavy


FK Čáslav
D. Vyhnánek [-] - V. Slavík [-] , J. Vilím [-] (46. A. Chábera [-] ) , M. Kurka [-] , O. Hajník [-] , F. Konyvka [-] , R. Vocel [-] (81. M. Dudla [-] ) , P. Mráz [-] , K. Hejný [-] (59. A. Ronovský [-] ) , J. Čuchal [-] , J. Vančura [-] (64. V. Bašek [-] )

FK Turnov
J. Franc [-] - J. Křeš [-] (46. V. Rozkovec [-] ) , B. Břenek [-] (90. A. Jákl [-] ) , M. Horák [-] , P. Peuker [-] , P. Havel [-] , F. Vencbauer [-] , T. Beníšek [-] , J. Landfeld [-] (55. M. Müller [-] ) , K. Provazník [-] , Š. Havel [-] (73. O. Tobiaš [-] )

ŽK: 55. J. Čuchal - 88. J. Franc .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: POLENA Jiří - ŠVORC Jan, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích