1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas skončil remízou, Chrudim a Dobrovice si připsali první bod do tabulky


Branky


10

Souboj dvou týmů, které v prvním kole prohráli, nabídl souboj Dobrovice s Chrudimí. Velmi vyrovnaný zápas přinesl góly až ve druhém poločase. Oba týmy se tak rozešli smírně a připsali si první bod do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra gól nepřinesla, šance nevyužil ani jeden tým

První poločas byl pod taktovkou chrudimských. Lépe drželi míč, ale jejich akce postrádali potřebnou nadstavbu. Velmi časdto jejich situace zastavil ofsajd, faul nebo špatné řešení ve finální fázi. Potřebnou kvalitu neměli chrudimští ani v poikutovém území, kde si lépe volné prostory hlídali domácí, kteří byli i důraznější. Možná i liknavost v útočných výpadech Chrudimi, dalo sílu Dobrovici k aktivitě. Vážnější ohrožení brány si připsali po centru, kdy ovšem nedokázali trefit prostor tří tyčí a bezbrankový stav trval dál. K zakončení se dostali i hosté, když centroval Zikmunda, ale Bauer také nedokázal svůj pokus směřovat přímo na branku. 

Druhá půle začala spíše vyrovnanou hrou. Až v 62 minutě vysunul chrudimský Holub Dostálka, ten ten uspěl tváří tvář brankáři a poslal Chrudim do vedení. Vše vypadalo pro hosty dobře, i když se domácí po změnách v sestavě tlačili dopředu, ale v defenzivě hráli chrudimští pozorně.  Nakonec ale zkepšená hra Dobrovice přinesla své ovoce. Jedenáct minut před koncem se sehrála situace, kterou si museli diváci ještě notnou dobu přehrávat v hlavách, aby pochopili, co se stalo. Po rohu Chrudimi přišla souhra několika momentů, které  vyústili v šanci hostů a nakonec překvapivým zakončením do prázdné branky. Chrudimští tak zažli malé deja vu, když stejně jako v prvním utkání sezóny inkasovali poměrně lacinou branku. V samotném závěru ještě měli velikou příležitost strhnout vítězství na svou stranu právě hosté, ale přímý volný kop z hranice vápna poslal Bauer nad branku. Oba soupeři se tedy rozešli remízou. 



Ohlasy k zápasu



MFK Chrudim B
Trenér Miroslav Teplý pro chrudimský web: Makali jsme, chtěli jsme a vezeme první divizní bod, navíc ze hřiště soupeře, ale všichni tak nějak podvědomě cítíme, že bylo v našich silách vytěžit víc. Každopádně teď už celý tým žije derby s Vysokým Mýtem, které sehrajeme v sobotu v 10.15 na našem hřišti.



Sestavy


FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - R. Tomíček [-] (63. R. Herzán [-] ) , A. Kohout [-] (82. M. Korec [-] ) , O. Bičiště [-] (63. D. Zelinka [-] ) , P. Král [-] , D. Kocourek [-] , J. Novák [-] , P. Klain [-] , V. Pečínka [-] , M. Sedláček [-] , J. Horák [-] (70. M. Sedláček [-] )

MFK Chrudim B
J. Janda [-] - Š. Sedlák [-] (84. M. Šindelář [-] ) , D. Bauer [-] , V. Gregovský [-] , P. Drahoš [-] , M. Holub [-] (82. R. Musílek [-] ) , P. Tlapák [-] (72. V. Holeček [-] ) , M. Zvolánek [-] (72. M. Brychnáč [-] ) , M. Zikmunda [-] , T. Dostálek [-] (82. D. Zrůst [-] ) , D. Vácha [-]

ŽK: 41. V. Pečínka , 59. O. Bičiště - 28. P. Tlapák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šulcová Lucie - ŠŤASTNÝ Vít, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích