M. Pužík 51. (p.)
O. Lang 61.
M. Pužík 72.
3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 10:30

15.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov otočil zápas s Rokycany. Hosty srazil jejich někdejší hráč


Branky


51. M. Pužík (p.) , 61. O. Lang , 72. M. Pužík - 25. T. Glazer
19

Oba celky se utkaly v létě při prvních předkolech MOL Cupu a jejich vzájemný střet skončil vítězstvím 1:0 pro tehdy domácí Rokycany. I na hřišti Komárova se rokycanští dostali díky gólu Tomáše Glazera do vedení. Ale ve druhé půli se hra výsledkově překlopila na druhou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov od prvních minut sršel aktivitou a poslední dobou formou stagnující Rokycany přehrával. Hosté se však nebezpečným šancím ubránili a zhruba po 20 minutách hry překlopili aktivitu na svou stranu. Vedoucí branku dal Tomáš Glazer, když dostal míč do kapsy mezi zálohu a obránce, vystřelil zpoza vápna na přední tyč a brankář Altman si po dlouhé době vybral slabou chvilku, když mu míč propadl pod rukavicemi. Tato branka hosty nastartovala a své vedení mohli i navýšit. Ale proti byl brankář Altman, který do konce zápasu už nezaváhal.

 

 

Po výměně stran se ale do gólovek dostávali i hosté. Nejprve získali možnost zahrávat pokutový kop, který proměnil Michal Pužík, aby se po hodině hry prosadil z dorážky exrokycanský Ondřej Lang

 

A jestli se hosté rozčílili u penalty, tak v 65. minutě vytekli kvůli odmávanému autu při přechodu do útoku. Dopředu se hnal Černý, který si po zpracování u postranní čáry míč poslal směrem dopředu, načež asistent rozhodčího zdvihl praporek a hosté nemohli věřit vlastním očím. Protestoval nejen samotný Černý, ale i celá lavička hostů, díky čemuž se několik minut nehrálo a byly uděleny žluté karty trenérovi Procházkovi i náhradnímu brankáři Houdkovi. 

 

Rozhození hráči Rokycan krátce na to inkasovali potřetí, když Růžička nejdříve pokryl nájezd Lukavského, který jej následně dojel a oba pak zůstali na zemi a spíše sváděli souboj mezi sebou, než se hrou. Přičemž odražený míč doběhl nejdříve Michal Pužík a poslal je do odkryté brány. Nic na plat, že hosté opět protestovali, když požadovali odpískání faulu na jejich brankáře.

 

Ve zbytku zápasu se hosté tlačili do brány více a měli i několik velmi vážných příležitostí. Ale ty zůstaly nepotrestány a skóre tam bylo nezměněno až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Luděk Kaufman, kapitán: Opět pro nás důležitý domácí zápas s těžkým soupeřem. Prvních 20 minut jsme byli aktivnějším a lepším týmem, vypracovali jsme si 3 šance, z nichž 2 určitě volaly po gólu. Paradoxně jsme naopak my inkasovali velmi laciný gól. V druhém poločase jsme vyrovnali proměněnou penaltou Michalem Pužíkem a za dalších 10 minut skóre otočili ve svůj prospěch Ondrou Langem, který k nám právě z Rokycan přišel. Hra se pak přelévala nahoru dolů, my jsme nevyužili několik slibných brejků, hosté také jednou zahrozili, kdy nás podržel Alty. Když pak další průnik Kuby Lukavského dohrál Puža a vstřelil náš třetí gól, bylo rozhodnuto, že důležité 3 body zůstanou doma. Pochvalu zaslouží celý tým za otočení zápasu a přístup.

FC Rokycany
Tomáš Glazer, obránce: Zápas se hrál na hodně těžkém terénu. Na začátku měl soupeř několik slibných příležitostí, ale Růža nás skvěle podržel. Zhruba od 20. minuty jsme se zvedli a šli do vedení. V tu chvíli jsme podle mě měli všechno ve svých rukou. Druhou půli zaúřadovali páni rozhodčí, kteří zápas vedli tendenčně ve prospěch domácího týmu. Drobnými rozhodnutími v neprospěch našeho týmu nám nedovolili se dostat pořádně do hry. Vrcholem byl aut, kdy Michal Černý stál s balonem asi půl metru od lajny. Rozhodčí ještě situace komentoval tak, že si našeho hráče vychutná. První gól byl po vymyšlené penaltě, druhý regulérní, třetí po jasném faulu na našeho brankáře. Jestli tímhle začala očista českého fotbalu, tak to potěš. Ostuda.



Sestavy


FK Komárov
L. Altman [-] - P. Ženíšek [-] , L. Kaufman [-] - D. Klimeš [-] (46. K. Vajs [-] ) , J. Lukavský [-] (88. T. Baštař [-] ) , O. Lang [-] , A. Vokáč [-] , M. Pužík [-] - A. Vokáč [-] , J. Mojdl [-] - T. Srp [-] (85. M. Hlavatý [-] )

FC Rokycany
L. Růžička [-] - D. Kroc [-] (46. J. Laubr [-] ) , D. Holek [-] (77. J. Janota [-] ) , R. Pražský [-] (77. F. Stejskal [-] ) , M. Černý [-] , J. Procházka [-] , T. Zajíček [-] (77. M. Nový [-] ) , T. Glazer [-] , J. Hereit [-] , S. Horváth [-] , J. Matas [-]

ŽK: 11. A. Vokáč - 36. J. Procházka , 51. L. Růžička , 55. T. Glazer , 67. D. Houdek , 87. J. Hereit .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: HLAVÁČEK Erik - MATĚJČEK Milan, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 22:26
Jakub Volák

Expert: František Mourek
Tip experta: výhra domácích

Rokycany se zdají poslední zápasy bez formy. Komárov naopak poslední zápasy na domácím hřišti neztrácí body.

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 17:37

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 16:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 19:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 14:01

Tip: remíza

V domácím týmu, který to na svém hřišti umí, se objevuje i několik bývalých hráčů Rokycan. Může to být určitá výhoda, ale i nevýhoda, pokud hosté využijí slabin, o kterých na tyto hráče ví. Každopádně hostům poslední zápasy dochází dech a střelecká potence... Remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 10:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:08

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Komárovští potřebují bodovat, aby měli relativní zimní klid a to se jim povede a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích