3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 10:30

14.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Krumlov doma opět bodoval, s prázdnou odjel Komárov


Branky


9. M. Strapek , 62. J. Kabele (p.) , 93. R. Kolář - 45. A. Vokáč
17
Veskrze vyrovnaný souboj mezi Českým Krumlovem a Komárovem rozhodla hloupá penalta, která poslala domácí tým do vedení. I když poté přišli českokrumlovští o jednoho vyloučeného hráče a dohrávali dlouho v deseti, jednogólový náskok dokázali udržet až do poslední minuty, kdy z brejku potvrdili své vítězství.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Jiří Werner, vedoucí mužstva: Začali jsme poměrně slušně a po několika šancích jsme se dostali do vedení 1:0. Poté se hra vyrovnala a my jsme si nechali dát góla do šatny. Začalo se po výměně stran opět vyrovnanou hrou, ale hosté zbytečně faulovali ve vápně, my jsme penaltu proměnili, ale pak se nechal Růžička po druhé žluté kartě vyloučit, hráli jsme v deseti asi 25 minut a soupeř se dostal samozřejmě do tlaku. My se bránili a snažili jsme se o brejky. Až ten poslední v nastaveném čase nám vyšel a rozhodli jsme o výhře 3:1.

FK Komárov
Luděk Kaufman, kapitán: Začátek prvního poločasu jsme trochu prospali a soupeř v něm měl několik nebezpečných akcí, kdy pak jednu z nich zakončil vedoucí brankou. Od nějaké 15. minuty jsme hru vyrovnali a také my hrozili. V poslední minutě první půle pak přišel vyrovnávací gól po krásné přihrávce Ondry Langa na Adama Vokáče st., ten se nemýlil a šli jsme do kabin za remízového stavu. Druhý poločas byla hra vyrovnaná, ani jeden tým neměl žádnou šanci. Zápas pak rozhodla hloupá penalta. My se po vyloučení domácího hráče dostali do tlaku, ale bohužel jsme se do žádné jasné příležitosti nedostali a v 93. minutě, po brejku, ještě jednou inkasovali.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Matuška [-] , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] , D. Růžička [-] , P. Vaněk [-] (70. J. Rosůlek [-] ) , M. Svoboda [-] , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Strapek [-] (89. A. Parakhnenko [-] ) , Z. Kuna [-]

FK Komárov
L. Altman [-] - L. Kaufman [-] , P. Ženíšek [-] - J. Lukavský [-] , O. Lang [-] (80. K. Vajs [-] ) , M. Šíma [-] (37. A. Vokáč [-] ) , M. Pužík [-] , D. Klimeš [-] - A. Vokáč [-] , J. Mojdl [-] - T. Srp [-] (30. M. Hlavatý [-] )

ŽK: 43. R. Kolář , 55. D. Růžička , 55. M. Svoboda , 84. J. Matuška - 48. O. Lang , 77. P. Ženíšek , 87. M. Pužík . ČK: 66. D. Růžička .
Hráči zápasu: R. Kolář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiška Pavel - PENA Miroslav, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích