A. Kohout 61. (vl.)
V. Novák 78.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 10:30

10.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Novák se blýskl gólem z takřka 60 metrů


Branky


61. A. Kohout (vl.) , 78. V. Novák - 59. P. Bednář
15

Zápas, který byl svázán taktickými pokyny na obou stranách, moc velkých šancí nepřinesl. První půle skončila bez branek a podobným průběhem začalo i druhé dějství. Jenže po hodině hry už se diváci dočkali dvou branek, po jedné na každé straně. Nejdříve se po rychlé akci zjevil sám před brankářem Petr Bednář, který se zakončením neměl problém, aby záhy odpověděli domácí, když si centr před bránu srazil do vlastní sítě Kohout. Vyrovnaný stav pak trval dalších téměř 20 minut, než se k míči ještě na své polovině dostal Václav Novák a jako správný kapitán se chytře podíval, aby téměř šedesátimetrovým kopem přes vyběhnutého brankáře rozhodl o tom, kdo bude brát tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Video z poslední vstřelené branky naleznete ZDE.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Jiří Werner, vedoucí mužstva: V prvním poločase to byla víceméně vyrovnaná hra, tak po jedné větší šanci na obou stranách. Druhá půle se odvíjela podobně, ale hosté se ujali vedení, ale asi za minutu si střelu Vaňka srazili do brány a bylo opět srovnáno. Vytvořili jsme si několik šancí, které jsme neproměnili, až v asi 80. minutě přeloboval z půlky Novák petřínského brankáře a po zbytek zápasu jsme si výsledek uhlídali.

SK Petřín Plzeň
Jan Pleticha, trenér: V Krumlově jsme chtěli odčinit domácí porážku a před domácím zápasem s Rokycany udržet kontakt na čelo tabulky. Celý zápas byl, co se šancí týká, vyrovnaný. My jsme sice víc drželi míč, ale nedokázali jsme překonat obranu domácích. Tahle porážka nás bude dlouho mrzet, zvlášť po tom, co jsme soupeři více méně oba góly darovali.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
R. Švec [-] - J. Matuška [-] , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] , J. Rosůlek [-] (87. T. Gelnar [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Strapek [-] (58. L. Vávra [-] ) , Z. Kuna [-] , M. Svoboda [-] , P. Vaněk [-] (75. A. Parakhnenko [-] )

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] (83. M. Vanc [-] ) , M. Provod [-] , J. Vodrážka [-] , O. Vinkler [-] , Z. Šimáně [-] (83. M. Štefl [-] ) , P. Zajíček [-] (72. D. Heller [-] ) , V. Lisý [-] , P. Klich [-] , A. Kohout [-] , P. Bednář [-]

ŽK: 31. D. Trmal , 51. J. Matuška , 66. P. Vaněk , 72. J. Kabele - 14. A. Kohout , 24. P. Zajíček , 26. M. Provod , 56. A. Demeter , 89. V. Lisý .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - JANÍČEK Marek, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích