Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 10:30

6.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní představení Lukavského znamenalo 3 body pro Komárov


23

Poločasový výsledek 2:0 málokdy ještě něco znamená, zejména když je v českém rybníčku známa hláška "Csaplárova past". A ta málem také sklapla! Doubravka totiž po výměně stran během necelých 20 minut skóre zápasu otočila na svou stranu a vypadlo to, že odjede se všemi body. Jenže pak nasadil Lukavský silnější kalibr a v posledních 3 minutách zápasu skóre otočil opět na stranu Komárova. Středočechům tak stačil pouze jeden čtyřgólový střelec na vyřešení všech problémů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Luděk Kaufman, kapitán: Po dvou zápasových nezdarech jsme věděli, že musíme doma zabrat a získat 3 body. Do zápasu jsme vstoupili dobře, už ve třetí minutě jsme měli šanci, kterou jsme ještě neproměnili. Do poločasu jsme však Kubou Lukavským vstřelili 2 góly a zaslouženě vedli. Myslím, že celý první poločas byl zcela v naší režii a nemuselo zůstat jen u dvougólového rozdílu. V poločase jsme si řekli, že musíme být pozorní, nic nepodcenit, protože soupeř nemá co ztratit a bude se snažit vstřelit kontaktní gól. Bude to muset vzadu otevírat, čehož budeme chtít využít a naopak vstřelit třetí gól, který by rozhodl. Náš vstup do druhého poločasu byl ale jako pozvánka na odpolední kávičku. Přesný opak toho, co jsme si řekli v kabině, z čehož rezultoval 15 minutový kolaps, kdy jsme 3x inkasovali a bylo zle. Musím však ocenit, že i z tohoto malého knockoutu jsme se zvedli, dostali se do tlaku a i díky dobrému střídání, kdy šel na hrot Kuba Vaníček, jsme dokázali znovu udeřit a zápas strhnout na svoji stranu. Zejména díky gólově potentnímu Kubancovi, který ze svých pěti šancí 4 proměnil, což je úžasné. Infarktový zápas plný zvratů se musel divákům líbit, trenérům asi méně. Bylo se na co dívat.




Sestavy


FK Komárov
L. Altman [-] - J. Bežó [-] (78. A. Peták [-] ) , L. Kaufman [-] , P. Ženíšek [-] , O. Lang [-] - T. Srp [-] (63. D. Klimeš [-] ) , A. Vokáč [-] , M. Pužík [-] - K. Vajs [-] (78. J. Vaníček [-] ) , J. Lukavský [-] , A. Vokáč [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - L. Vacata [-] , M. Ungr [-] (73. M. Uzlík [-] ) , M. Paul [-] , M. Patrovský [-] , J. Trojanec [-] , T. Řehoř [-] , J. Česák [-] , V. Fleissig [-] (46. D. Künstner [-] ) , V. Světlík [-] , M. Nový [-]

ŽK: 31. T. Srp , 89. J. Lukavský - 57. M. Nový , 81. T. Řehoř .
Hráči zápasu: J. Lukavský .
Počet diváků: 237. Rozhodčí: Šmat David - MELNIČUK Vladimír, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Vodrážka
Tip experta: výhra hostů

Komárovu nebude pevná defenziva hostů svědčit. Senco se probrání k výhře 0:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí vybojují tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů