Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 10:30

4.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov poprvé prohrál, doma jej oloupil Petřín


Branky


25

Petřín neměl dobrý start do soutěže, ale po minulém kole, kdy plzeňáci dokázali otočit vývoj zápasu v posledních minutách se zřejmě něco změnilo a zlepšená morálka pomohla od začátku zápasu naplňovat vytyčené cíle. Komárov se sice dvakrát dotáhl, ale nakonec musel uznat prohru nad kvalitnějším týmem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka padla už v 6. minutě zápasu, když komárovští špatně odhlavičkovali míč ze svého pokutového území. K němu se dostal Lukáš Kotěšovec, bez větších problémů si položil jednoho obránce a poté překonal zbytek obranného valu. Do poločasu bylo ale srovnáno. Ve 23. minutě hostující obrana špatně rozehrála, do postupného útoku se dostali domácí a po centru ze strany se ve skluzu prosadil Adam Vokáč.

 

Po změně stran proběhlo střídání, které výrazně ovlivnilo hru. Do hry se například dostal petřínský David Heller, který opěvoval aktivitou a byl právě strůjcem úspěchu plzeňského celku. V 63. minutě se zahrával pokutový kop, když ve vlastním vápně faulovali komárovští hráči a sudí měl jasno. Penaltu proměnil Lukáš Kotěšovec. Brzy bylo ale opět srovnáno. V 79. minutě si nejvýše na hlavičku vyskočil Jan Mojdl a poslední desetiminutovka mohla být ještě zajímavá. Jenže hned po rozehrávce se po levé straně podél brankové čáry prosmýkl Michal Provod, jenž místo přihrávky překvapil gólmana střelou na přední tyč a bylo to opět o jednu branku pro hosty. Závěrečnou tečku zápasu dal po rychlé akci patičkou zakončující Martin Vanc, který stanovil konečný výsledek na 2:4.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Luděk Kaufman, kapitán: Tak jak jsem poslední zápasy chválil náš kolektivní, kompaktní výkon, tak dnes jsme se vrátili někam o půl roku zpět, což je chyba nás starších hráčů. Soupeř šel dvakrát do vedení, my se vždy dokázali do zápasu vrátit a ve chvíli, kdy v 80. minutě po tlaku vyrovnáme a vypadá to, že bychom mohli zápas zvrátit na svoji stranu, si necháme dát branku z kategorie předškoláckých. Je to škoda, jsme zklamaní, ale budiž to pro nás ponaučení, že takto v divizi ne!

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér: Věděli jsme, že nás čeká velmi propracovaná defenzíva, velmi zkušeného a silově výborně připraveného týmu a snažili jsme se na to nějak vyzrát. V první půli to bylo hodně vyrovnané utkání a asi spravedlivě se šlo do kabin za stavu 1:1, když nás jednou famózně podržel Vojta Suchý v bráně. Ve druhé půli jsme byli o něco lepším týmem než domácí a po zásluze šli do vedení, jenže po závaru domácí srovnali a jelikož do konce zbývalo pár minut, nebylo tam mnoho těch, kteří věřili v jiný výsledek, než-li v plichtu. Jenže my jsme hned z rozehrávky zase odskočili a zbytek zápasu jsme dohráli velmi dobře.



Sestavy


FK Komárov
L. Míka [-] - P. Ženíšek [-] , M. Hlavatý [-] , O. Lang [-] (70. F. Mizera [-] ) , L. Kaufman [-] - M. Pužík [-] , T. Srp [-] (74. J. Vaníček [-] ) , A. Vokáč [-] (74. D. Klimeš [-] ) - K. Vajs [-] (64. M. Šíma [-] ) , A. Vokáč [-] , J. Mojdl [-]

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - D. Vodrážka [-] , M. Štefl [-] (46. D. Heller [-] ) , L. Kotěšovec [-] (67. M. Vanc [-] ) , M. Provod [-] , P. Zajíček [-] (80. J. Tětek [-] ) , V. Lisý [-] , O. Vinkler [-] , A. Kohout [-] , P. Bednář [-] , A. Demeter [-] (87. A. Rada [-] )

ŽK: 71. P. Ženíšek - 40. A. Demeter , 59. V. Lisý , 71. M. Provod , 86. P. Bednář .
Hráči zápasu: D. Heller , L. Kotěšovec .
Počet diváků: 327. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - MATYŠ Jakub, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Luděk Kaufman
Tip experta: výhra domácích

Nemůžu jinak. Postaví se proti nám mladé, běhavé, ambiciózní mužstvo, ale věřím, že naše zkušenost a domácí prostředí udělají své a 3 body zůstanou doma.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů