1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

600 diváků na okresním divizním derby! Soupeři se rozešli smírně


Branky


23

První divizní derby mezi Hořovicemi a Komárovem poslalo oba týmy kvůli počasí na novou hořovickou umělku. Zde se konalo vyrovnané fotbalové galapředstavení, kde vynikali zejména brankáři obou celků. Po brance Ženíška a na domácí straně Čapka, se oba mančafty rozešli smírně po jednom bodu, což nakonec oba kapitáni hodnotili jako zaslouženou dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jiří Mareš, kapitán: První divizní derby s Komárovem u Hořovic začalo dle očekávání opatrněji, s tím, že jsme podle předpokladů více drželi míč a soupeř čekal na brejkové situace. Zhruba po 15 minutách začaly přicházet první šance a zakončení. Z naší strany šlo o zakončení především ze standardních situací, kdy dvakrát výborně zasáhl hostující gólman, a několik zakončení kolem vápna. Soupeř dvakrát zahrozil po brejku, ale stejně dobře zasáhl i náš gólman a další dva nebezpečné rohy se nám také podařilo odvrátit. První poločas byl vyrovnaný na šance a díky oběma brankářům byl stav 0:0. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit ještě aktivněji a zatlačit soupeře k jeho vápnu. Bohužel jsme po standartní situaci skoro z půlky hřiště nechali proletět balón až na zadní tyč a soupeř byl důraznější a ujal se vedení. Od té doby se ještě více zatáhl a my začali mít ještě výraznější tlak do vápna. Gólman chytil dvě moje střely zpoza vápna, jednou konečky prstů vyrazil na roh a podruhé tvrdou střelu před sebe. Deset minut před koncem jsme sehráli pěknou akci s balónem přes obranu a přihrávkou z jedné do prázdné brány a Čapek srovnal na 1:1. Poté jsme měli ještě dvě šance Čapkem a Wackerem, bohužel obě zůstaly nevyužity. Soupeř také jednou zahrozil hlavičkou a střelou vedle, ale stav již zůstal stejný. Celkově byl zápas dle obou stran na šance vyrovnaný a ve skóre nakonec také. Bod musíme brát, i když v domácím prostředí je to vždy spíše ztráta, ale na konci soutěže může mít také svoji hodnotu.

FK Komárov
Luděk Kaufman, kapitán: Derby hrané s respektem z obou stran, bez jakýchkoliv excesů a před hezkou diváckou kulisou. Pokud jsme si něco nepřáli, tak hrát na umělce, což se, bohužel, díky nepříznivému počasí stalo. Zápas se přeléval z jedné strany na druhou, chvilku měl navrch jeden tým, chvilku druhý. Hořovičtí hrozili zejména ze standardek, my z brejků a míčů za obranu. V prvním poločase se zaskvěli oba brankáři, na jedné i druhé straně chytili dvě až tři gólové střely a i díky tomu zůstal první poločas bez branek, i když příležitostí ke vstřelení gólu bylo dost. Druhá půle začala lépe pro nás a po standardce ze strany byl ve vápně nejdůraznější Petr Ženíšek a vstřelil náš vedoucí gól. V tu chvíli jsme byli lepším týmem a mohli přidat druhý, pojišťovací gól, což se bohužel nestalo. Hořovičtí se pak z obdržené branky oklepali, přeskupili řady a posledních 15 minut nás zatlačili, z čehož nakonec vytěžili vyrovnávací gól. Díky tomu, že jsme ještě 10 minut před koncem vedli, jsme měli asi ke třem bodům blíž, na druhou stranu musím sportovně uznat, že za posledních 15 minut si hořovičtí vyrovnat zasloužili. Takže z mého pohledu remíza zasloužená, bod bereme. Hráčem zápasu byl určitě brankář Lukáš Míka, který nás jistými zákroky podržel a vládl svému pokutovému území. Myslím, že výkony obou brankářů ozdobily toto derby. Ještě bych rád poděkoval našim fanouškům, kteří nás po celou dobu hlasitě podporovali a vytvořili skvělou atmosféru.



Sestavy


SK Hořovice
O. Bleha [-] - L. Landa [-] (58. M. Záluský [-] ) , F. Čapek [-] , L. Vostárek [-] , M. Polák [-] , N. Wacker [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

FK Komárov
L. Míka [-] - O. Lang [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] (32. M. Hlavatý [-] ) , P. Ženíšek [-] - M. Pužík [-] , A. Vokáč [-] - J. Lukavský [-] (81. M. Šíma [-] ) , J. Mojdl [-] (81. D. Klimeš [-] ) , A. Vokáč [-] , T. Srp [-] (63. K. Vajs [-] ) -

ŽK: 12. N. Wacker , 56. M. Kuška .
Hráči zápasu: F. Čapek - L. Míka .
Počet diváků: 600. Rozhodčí: Šlajs Jakub - HAMOUZ Jakub, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Milan Mészáros
Tip experta: výhra domácích

Zajímavé derby pro místní, kde těsně zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích