2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:30

3.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávra udržel Krumlov na bodech a divizní nováček ani ve třetím kole zatím neprohrál


Branky


23. L. Vávra , 85. L. Vávra - 7. A. Presl (p.) , 32. M. Mészáros
23

Český Krumlov zatím zažívá v divizní soutěži vydařený start. Po třech kolech zatím neprohrál a má na kontě 5 bodů za úvodní vítězství s Horní Břízou a remízu na půdě silné Aritmy. V posledním utkání proti divizním matadorům z Klatov získali domácí další bod do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krátce po úvodním hvizdu už se měnilo skóre, a to z pokutového kopu. Tomu předcházela situace ve vápně Českého Krumlova, kde si vybíhající brankář ve skluzu rukavicemi došel pro míč, ale přepadl přes něj i hostující útočník. Sudí měl jasno, i když se to samozřejmě neobešlo bez protestů. Přísnou penaltu následně proměnil Antonín Presl.

 

O čtvrt hodiny později ale bylo srovnáno. Na Kabelův centr poblíž pokutového území si nejvýše vyskočil Ladislav Vávra a poslal míč hlavou nechytatelně do levé šibenice. Skóre se do přestávky ale měnilo ještě jednou. Ve 32. minutě zahrávaly Klatovy secvičený rohový kop. Přetažený centr vracel hostující hráč zpět před bránu, kde si jej našel kapitán hostů Mészáros a překonal všechny včetně brankáře.

 

Ve druhém dějství si vypracovali domácí veliké množství šancí, ale Klatovy držel jejich brankář. A to až do 85. minuty, kdy i on musel rezignovat. Po rohovém kopu se totiž úplně sám zjevil na zadní tyči Ladislav Vávra a podruhé hlavou v tomto utkání srovnal skóre. To se už do konce zápasu nezměnilo a oba týmy se tedy rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Jiří Werner, trenér: První poločas si myslím byl celkem vyrovnaný. Hosté šli do vedení po sporné penaltě, poté jsme dokázali srovnat, ale hosté se opět dostali do vedení. Měli jsme tam nějaké šance, ale ty jsme neproměnili. Ve druhé půli jsme měli nějaké 2-3 velké šance, které jsme opět neproměnili, až v závěru z rohu jsme srovnali. Utkání to bylo dobré, hodně bojovné a bylo vidět, že Klatovy mají zkušenější tým. Ale jinak to byl vyrovnaný zápas. Potěšili mě i domácí fanoušci, kteří projevili spokojenost s výkonem hráčů a fandili jim. To jsem v Krumlově dlouho neviděl.

SK Klatovy 1898
Milan Mészáros, kapitán: Podle mě zasloužená remíza. První půli jsme byli lepší my, druhou půlku Krumlov, který si za svou aktivitu zasloužil vyrovnání. I když nás mrzí, že to bylo chvíli před koncem.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - A. Parakhnenko [-] (71. J. Kordík [-] ) , J. Matuška [-] (65. J. Vančura [-] ) , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] (65. M. Svoboda [-] ) , D. Trmal [-] , D. Růžička [-] , M. Švec [-] , J. Kabele [-] , M. Strapek [-] , Z. Kuna [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - A. Prančl [-] , M. Lukeš [-] (90. T. Partyngl [-] ) , M. Hoang [-] (75. J. Brabec [-] ) , A. Vacek [-] , A. Suchý [-] (75. M. Marek [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , A. Presl [-] , M. Šoul [-] , M. Ferko [-]

ŽK: 13. J. Kabele , 25. D. Růžička , 87. M. Svoboda , 90. Z. Kuna - 34. M. Janda , 55. A. Suchý , 58. M. Hoang , 81. J. Brabec .
Hráči zápasu: J. Kabele , L. Vávra - O. Valeš , M. Mészáros .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - MACHÝČEK Lukáš, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Milan Mészáros
Tip experta: výhra hostů

Snad se nám opět trochu vyprázdní marodka a pojedeme se porvat o 3 body, i když nás nečeká nic lehkého.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích