2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 10:15

8.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Most dál prohrává, v Pardubicích rozhodl gól těsně před poločasem


Branky


9

Druhý zápas pod novým trenérem absolvovali hráčí Mostu v Pardubicích. Ani na druhý pokus ovšem nedokázali ze zápasu vydolovat bod. Tentokrát byla nad jejich síly juniorka Pardubic, která v domácím prostředí vyhrála po druhé. Navíc si výhrou přehoupli do horní poloviny tabulky, kde obsadili sedmé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pardubice svůj tlak zúročili těsně před koncem poločasu

Domácí začali zápas velkým tlakem a postupem času se zdálo, že gól v brance soupeře doslova visel na vlásku. Jenže domácí slibné šance, včetně nastřeleného břevna Nanou, nevyužili a hra se následně opticky vyrovnala. Stále však byl výsledek 0:0 a vše směřovalo k bezbrnakové první půli. Jenže v jejím závěru pardubičtí přidali a výsledkem toho byla vstřelená branka Marešem, který střelou od tyče otevřel skóre. To byla dost silná sprcha pro Most, který musel ve druhé půli skórovat, aby si sáhl na body. Vzhledem k tomu, že do té doby vstřelili hosté v soutěži pouhé tři branky, zdálo se to jako nadlidský úkol. 

Pojišťovací gól přišel až v závěru zápasu, Most je tak dál poslední

Ve druhém poločase to byl boj, přesně jak se očekávalo. Hosté hráli o vyrovnání a domácí celek jim to mnoha nepřesnostmi málem umožnil. Jenže ani jedna z šancí brankou neskončila. Vedle toho měli domácí v brance Šmída, který se ukázal být mužem na svém místě. NAkonec pak v závěru střídající Pandula opět střelou od tyče upravil na konečných 2:0 a definitivně zlomil hostující snahu o vyrovnání. 



Ohlasy k zápasu


FK Pardubice B
Trenér Pavel Němeček pro klubový web: Jsem velmi rád, že jsme utkání zvládli. Škoda, že jsme v úvodu neproměnili tutovou šanci a následně dalších několik příležitostí zůstalo také nepotrestáno. Následně se hra vyrovnala, ale do poločasu jsme šli zaslouženě do vedení. Úvod druhého poločasu nám příliš nevyšel. Škoda, že jsme potvrzující branku nepřidali dříve. Mohlo být pro nás utkání daleko klidnější.




Sestavy


FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - S. Řehák [-] (57. S. Šimek [-] ) , D. Mareš [-] (83. D. Pandula [-] ) , . Akosah [-] (86. F. Stýblo [-] ) , . Costa [-] , J. Štichauer [-] , M. Jarkovský [-] , Š. Dostál [-] , O. Sedláček [-] , T. Hrnčíř [-] , T. Zahradníček [-] (57. F. Brdička [-] )

FK Baník Most - Souš
P. Halouska [-] - V. Pátek [-] , D. Bína [-] , O. Novický [-] (74. M. Rjaska [-] ) , O. Kolařík [-] (83. M. Stružinský [-] ) , D. Matyáš [-] (51. D. Kováč [-] ) , P. Glaser [-] , . Štefko, [-] (74. H. Seol [-] ) , J. Novotný [-] , R. Cibulka [-] , R. Novák [-]

ŽK: 73. M. Jarkovský - 67. O. Novický .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šulcová Lucie - BOHATA Antonín, ŠŮMA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích