M. Javůrek 42. (vl.)
A. Ahmad 88.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 10:15

13.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Hamry sahaly v Liberci po třech bodech, nakonec nemají vůbec nic


Branky


42. M. Javůrek (vl.) , 88. A. Ahmad - 47. J. Šohaj
12

Souboj dvou týmů z předních příček tabulky se odehrál v Liberci, kde tamní rezervu vyzval soubor Velkých Hamrů. Domácí jsou velkými favority soutěže a také to každý zápas potvrzují. ASi není nikdo, kdo by pochyoval o tom, že si na konci ročníku Liberec dojde pro postup. Ale o to větším lákadlem je, aby někdo dokázal tým trenéra Petříka obrat o body. Velké Hamry tomu byly opravdu blízko a nadávat tak mohou jen sami sobě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání otevřel vlastní gól

Hned od úvodu bylo znát, že na sebe narazily dva týmy, které mají dlouhodobě dobrou výkonnost. Prvních třicet minut se hra odehrávala převážně mezi oběma šestnáctkami a větší příležitosti k vidění nebyly. Až po půl hodině hry začaly otěže utkání přebírat domácí.

 

Tři minuty před konce prvního poločasu se Liberec dostal k nadějné akci. Celý útok nakonec skončil velmi smolně pro hostujícího Javůrka, který si míč srazil do vlastní branky a poslal tak Liberec do vedení.

 

Hamry ale nesložily zbraně a na hráčích bylo vidět velké odhodlání s utkáním ještě něco udělat.

Místo tří bodů mají Hamry nulu

Hned v úvodu druhé půle mohl Liberec své vedení navýšit, ale nabídnutou šanci nevyužil. Možná by případná branka zápas rozhodla, ale místo toho si tím zavařili. Hned z protiútoku totiž udeřili hosté z Hamrů. Šohaj trefil svou ránu nádherně přímo do šibenice a začínalo se od znovu.

 

V samotné hře ale byli dál lepší domácí, kteří diktovali tempo zápasu. Šancí bylo pomálu, a proto bylo otázkou zda jejich tlak k něčemu nakonec povede. Jenže zrhuba 10 min ut před konce utkání došlo k faulu na druhé straně a Hamry měly obrovskou možnost být teprve druhým týmem, který Liberec připraví o všechny body. Jenže penaltu zneškodnil gólman Pešl, a dal tak šanci svým spoluhráčům, aby vybojovali tři body.

 

To se nakonec Liberci povedlo. V 88. minutě se dokázal prosadit Ghali, který do zápasu vstoupil v poločase. Propukla tak nefalšovaná radost na lavičce domácích, kteří dál kráčí neohroženě za postupem. 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Liberec B
Trenér Josef Petřík pro klubový web: Utkání se hodnotí velice lehce. Vyhráli jsme 2:1 a přežili jsme svoji smrt, protože soupeř za vyrovnaného stavu neproměnil pokutový kop patnáct deset minut před koncem. Na druhou stranu si myslím, že jsme od 30. minuty diktovali tempo a byli jsme lepším týmem. Těsně před vyrovnáním jsme šli sami na branku, Lupoměský udělal kličku gólmanovi, zakončoval do prázdné brány, ale trefil tyčku. To byl klíčový moment, pokud bychom ve třetí minutě druhé půle dali na 2:0, bylo by to hotové. Místo toho z protiútoku soupeř trefil šibenici na 1:1. Zápas začínal od znova, každopádně byli jsme lepší a vítězství je zasloužené. Tentokrát si každopádně musíme přiznat, že při nás stálo štěstí při neproměněné penaltě soupeřem. Tři body bereme všemi deseti.




Sestavy


FC Slovan Liberec B
L. Pešl [-] - R. Černický [-] , M. Lexa [-] (84. S. Kop [-] ) , J. Málek [-] , J. Daněk [-] , D. Horňáček [-] , J. Kranthove [-] , T. Polyák [-] , O. Valenta [-] (46. A. Ahmad [-] ) , P. Lupoměský [-] (72. T. Šolc [-] ) , A. Yuzvak [-]

FK Velké Hamry
M. Klement [-] - J. Linka [-] , P. Žitka [-] (80. F. Zounek [-] ) , K. Krejčík [-] , J. Šohaj [-] , O. Štěpánek [-] , S. Munzar [-] , J. Černý [-] (85. J. Šťovíček [-] ) , M. Javůrek [-] , M. Štěpánek [-] (89. M. Svrček [-] ) , J. Váňa [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pánek Michal - NEŠNĚRA Filip, JIRÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:44
Ctibor Jarkuliš

Expert: Karel Krejčík
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích, hrají doma pohlídají si výhru.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 06:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 10:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 16:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 06:26

Tip: výhra domácích