3:1
(0:1)
39. D. Folwarczny (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 15:30

12.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlinsko vyválčilo tři body proti dobře hrajícímu Brandýsu, rozhodly branky v závěru zápasu


Branky


54. T. Volf , 76. S. Křižák , 92. V. Pilný - 39. D. Folwarczny (p.)
11

Brandýs se sice krčí u dna tabulky, ale s některými týmy, které se pohybují na hraně postupu předvádějí svá nejlepší vystoupení. Bylo tak tomu se suverénním Libercem a opakovalo se to i nyní s druhým Hlinskem. Domácí měli co dělat, aby zvratili nepříznivý vývoj utkání, což se jim podařilo v závěru utkání. Hlinsko díky této výhře stále nahání první Liberec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Brandýs

První poočas nabídl podívanou, kterou více než tři stovky diváku asi nečekali. Domácí byli horším týmem a soupeř z Brandýsa, který v každém zápase bojuje o přežití, si vytvořil nezvykle velkém množství šancí. Příkladem mohou být dvě nastřelené tyčky. Snaha a zaujetí se Brandýsu nedalo upřít a minimálně v prvním poločase nebylo znát, že hraje druhý tým tabulky proti předposlednímu. 

 

Nakonec se zaujetí proměnilo v gólovou radost. Ve 39. minutě došlo k faulu v pokutovém území Hlinska a kapitán Brandýsa David Folwarczny znovu prokázal silné nervy. Podruhé v řadě proměnil pokutový kop a pomohl tak hostům do vedení. Navíc gól padl v závěru první půle, což byla značná rána do sebevědomí domácího Hlinska. 

 

Závěrečné minuty první půle už branku nepřinesly a Brandýs mohl dál živit naději na velmi důležité tři body. Plusem pro jejich sebevědomí mohlo být i to, že kvalitní tým Hlinska nepustili za první poločas do jediné vážnější šance. 

 

Rozhodla kvalita v zakončení

Domácí příznivci se dočkali útočných výpadů Hlinska v druhé půli. Hlinečtí Brandýs zatlačili, ale i tak měli k ególu poměrně daleko. Scházela jim přesnost a kvalita v závěrečné fázy. Když se k tomu přičtě entuziasmus na straně hostů, tak překonat jejich obranný val, bylo skutečně velmi složité. navíc vedení mohlo být dvojnásobné. Šmejkal se dostal k velmi nadějné halvičce, ale jeho střela skončila nad brankou.

 

Snad se chce říct, nedáš, dostaneš. Po rohu na druhé straně totiž hosté nedokázali dostat míč z vápna. Následovalo několik odrazů a Tomáš Volf mohl slavit vyrovnávací branku. Bylo jasné, že pro Brandýs je to příliš brzo a že je čeká ještě dlouhý druhý poločas, pokud bchtějí myslet na bodový zisk.

 

Ani vyrovnávací branka ale hosty nepoložila, jak si mohlo mnoho domácích příznivců myslet. Naopak mohli jít znovu do vedení. Hrčka se společně se dvěma spoluhráči dostal do brejku, ale přečíslení tři na jednoho nevyřešili správně a Hlinsko si mohlo oddechnout.

 

Nakonec se asi projevila přeci jen větší kvalita na straně domácích, protože co nevyužili hosté, tak využili domácí. Vystřelený a následně odražený balón dokázal tečovat domácí Křižák, rána se odrazila od tyče do branky a Hlinsko šlo do vedení. To byla pro Brandýs krutá rána, což se projevilo v závěru.

 

Snaha o vyrovnání byla křečovita a Hlinsko nakonec přidalo třetí gól. V nastavené čase přidal pojistku do otevřené obrany Brandýsa Pilný. Hosté hráli vabank, a tak třetí gól visel celou dobu ve vzduchu. Tahle prohra znamená, že Brandýs nabral čtyřbodovou ztrátu na Dvůr Králové a Čáslav. 



Ohlasy k zápasu



FK Brandýs nad Labem, z.s.
Kapitán David Folwarczny: Z mého pohledu to byl pro nás hodně smolný zápas, minimálně bod jsme si měli odvézt. Paradoxně hrajeme dobré zápasy proti top týmům soutěže. 90 minut jsme sahali po bodech a dopadlo to takhle. Domácí dali ze dvou šancí tři góly, pro nás to je krutý výsledek.



Sestavy


FC Hlinsko
A. Doležal [-] - M. Králíček [-] (66. D. Mayer [-] ) , C. Kapanga [-] (91. L. Severa [-] ) , M. Šejvl [-] , V. Pilný [-] (91. D. Zub [-] ) , D. Holec [-] , V. Klika [-] (46. S. Křižák [-] ) , J. Portyš [-] , T. Volf [-] , J. Nevole [-] (46. L. Zelenka [-] ) , A. Nemšovský [-]

FK Brandýs nad Labem, z.s.
J. Fiala [-] - J. Malák [-] , V. Šmejkal [-] , L. Nykodým [-] (87. P. Šamša [-] ) , T. Fabian [-] (58. J. Prokop [-] ) , M. Dosoudil [-] , M. Stross [-] (58. M. Jahoda [-] ) , D. Folwarczny [-] , R. Janovský [-] , D. Hrčka [-] , L. Plucha [-]

ŽK: 49. J. Bodlák , 49. V. Šmejkal , 77. J. Malák , 89. L. Plucha .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Stieber Filip - NOVOTNÝ Zbyněk, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 20:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:42
Ctibor Jarkuliš

Expert: David Folwarczny
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak než čistou dvojku.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 19:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 17:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 07:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 10:14

Tip: výhra domácích