D. Folwarczny 45. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 10:15

11.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitá výhra pro Brandýs nad Labem. V záchranářském boji porazil Dvůr Králové


Branky


45. D. Folwarczny (p.)
11

Asi nejdůležitější zápas podzimu se o tomto víkendu odehrál pro týmy z Brandýsa nad Labem a Dvora Králové. Jejich vzájemný souboj byl záchranářským bojem o důležité body. O osudu zápasu rozhodl nastavený čas první půle, kdy byla odpískána penalta. Tu proměnil domácí kapitán Folwarczny. Dopomohl tak ke třem bodům Brandýsu, což celý boj o záchranu ještě více zamotává.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký direkt pro Dvůr na konci poločasu

Třetí utkání pod nový trenérem a třetí stoperská dvojice. Trenér Hejno si pro svůj první domácí zápas sice původně vybral stoperskou dvojici Stross - Folwarczny, ale Jan Stross se při rozvičce zranil, takže ho musel zastoupit Janovský. To vzhledem k důležitosti zápasu byla velmi nepříjemná situace, protože ječstli někam trenér nechce sahat, tak do složení obranné řady.    Dá se mluvit o tom, že tak jak vypadaly první minuty, tak vypadal celý zápas.  Hra se spoustu osobních soubojů a s minimem šancí na obou stranách. Domácí obrana v čele s brankářem Fialou za celý první poločas nepustila hosty do jediné větší šance. To samé ovšem platilo i o obraně Dvora. Bylo vidět, že jde opravdu o hodně a oba týmy nutně potřebují získat jakékoliv body.    Jenže přišla poslední minuta prvního poločasu. V té chvíli udeřil loktem jeden z hostujícíh hráčů Pluchu a rozhodčí odpískal pokutový kop. Těžkou situaci na konci poločasu si vzal za svou jakou správný kapitán David Folwarczny. Udržel nervy, nenechal se rozhodit brankářem a svou střelu nasměroval mimo dosah Václavíka. Poslal tak Brandýs do vedení, navíc na konci poločasu, což byl pro Dvůr velmi těžký direkt

Hra se ve druhém poločase vůbec nezměnila. Dvlr se sice po přestávce dokázal z těžké rány na konci poločasu otřepat, ale jejich akce postrádali větší kvalitu v polslední třetině hřiště. Jakmile se Dvůr dostal do území kolem velkého vápna, tak se domácíc dokázali vždy ubránit a hosté tak museli stále začínat nový a nový útok.

 

Proto muselo naprosto logicky zahřmít na druhé straně. Největší šanci měl tedy domácí Šmejkal, když po Malákově přihrávce promáchl před odkrytou brankou. Byla to největší šance druhého poločasu, která mohla definitivně zlomit zápas na stranu Brandýsa. Jelikož hosté na pozornou obranu domácích za celých 90. minut nenašli recept, tak všechny body zůstaly domácím.

 

Tato výhra navíc pořádně zamotala boj o záchranu. Brandýs se bodově dotáhl právě na Dvůr. A zároveň jsou oba týmy na dostřel první nesestupové Čáslavi. Velmi důežitá budou násleudjící kola, jelikož Brandýs čeká velmi těžký los. Dvůr zase čeká vzájemný zápas s Čáslaví. Je tedy, na co se těšit.



Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Fiala [-] - R. Janovský [-] , V. Šmejkal [-] (92. S. Honcharenko [-] ) , J. Malák [-] (81. M. Stross [-] ) , M. Reisinger [-] (81. F. Temelkovski [-] ) , M. Jahoda [-] (69. P. Šamša [-] ) , M. Dosoudil [-] , D. Folwarczny [-] , T. Fabian [-] (92. L. Nykodým [-] ) , D. Hrčka [-] , L. Plucha [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
D. Václavík [-] - R. Bína [-] (78. D. Sojka [-] ) , K. Allen [-] , J. Prokš [-] , T. Picha [-] , W. John [-] , M. Hrubý [-] , I. Suleiman [-] (55. L. Mertlík [-] ) , M. Močkovský [-] , M. Hruška [-] , D. Vitebský [-]

ŽK: 36. M. Dosoudil , 47. L. Plucha , 60. M. Jahoda , 87. D. Hrčka - 40. K. Allen , 45. T. Picha , 60. D. Václavík , 67. M. Močkovský , 83. L. Mertlík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Jirák Jiří - PEKAŘ Eduard, HANOUSEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 18:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:03

Tip: výhra domácích