Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 10:15

9.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nejlepších týmů soutěže vyzněl jasně pro Liberec, Hlinsko si odvezlo "bůra"


Branky


8

Pro Hlinsko to byl asi nejhorší čas, kdy potkat rezervu Liberce. Áčko Severočechů hrálo o víkendu se Slávií, takže hráči, kteří jsou na hostování právě z pražského klubu nemohli za první tým nastoupit. To dávalo možnost, aby si zahráli právě za B tým, který přívítal největšího konkurenta v boji o postup a sice Hlinsko. Sám trenér Slovanu Josef Petřík ocenil tým z východních Čech, že se jedná o nejlepší tým, kterému zatím museli čelit. Nicméně posílená rezerva Slovanu nadělila Hlinsku pět branek a jasně potvrdila statut nejlepšího týmu soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o zápase

Jan Matoušek, Filip Prebsl a Jan Stejskal. To byli tři hráči, kteří si šli zahrát za "béčko" Liberce, protože nemohli nastoupit za první tým proti Slavii. I díky jejich výkonu si na Městském stadionu Slovan jednoznačně poradil v důležitém souboji o první příčku tabulky s Hlinskem. Gólový účet otevřel v 17. minutě Vojtěch Hadaščok, po 35 minutách hry už mužstvo trenéra Petříka vedlo po další trefě Hadaščoka a brance Hudáka 3:0. Tím bylo jasně dáno, jak zápas skončí, respektive kdo vyhraje a už se čekalo jen na to, jak vysoké bude skóre. 

Slovan přidal ještě dvě branky a připsal si tři body

Vedení už Slovan po přestávce nepustil, navíc ho ještě dokázal navýšit. Čtvrtou trefu přidal Matoušek, v nastavení se prosadil z pokutového kopu také střídající Kranthove. Dominantní výkon podtržený pěti vstřelenými brankami znamená pro Severočechy upevnění pozice na čele tabulky. Jen těžko si tedy asi dokážeme představit, že by Liberci letos unikl postup. V souboji s nejtěžším možným soupeřem totiž ukázali hráči Liberce svou kvalitu a v budoucnu si budou soupeřem pouze oni sami a jejich výkon. 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Liberec B
Trenér Josef Petřík pro klubový web: Byť si myslíme, že k nám zatím přijel asi nejlepší soupeř, podali jsme velmi kvalitní výkon. Hodně nám pomohly posily z A-mužstva Stejskal, Matoušek i Prebsl skvělým výkonem, ale přidali se také ostatní kluci. Myslím, že jsme zaslouženě zvítězili. Za stavu 0:0 byla situace, kdy měl soupeř jednu gólovou příležitost, další velkou měl poté za stavu 3:0. Obě jsme přežili, jinak jsme byli celé utkání dominantní na míči a vytvářeli jsme si brankové šance. Až na prvních nervóznějších 10-15 minut jsme hru kontrolovali, ale tak to vždycky do prvního druhého gólu bývá.




Sestavy


FC Slovan Liberec B
J. Stejskal [-] - J. Winkler [-] , R. Černický [-] , J. Matoušek [-] , J. Málek [-] (71. D. Jaja [-] ) , J. Daněk [-] (79. J. Kranthove [-] ) , D. Horňáček [-] , M. Kytka [-] (62. T. Šolc [-] ) , F. Prebsl [-] , V. Hadaščok [-] (71. O. Valenta [-] ) , J. Hudák [-] (62. P. Lupoměský [-] )

FC Hlinsko
A. Doležal [-] - S. Křižák [-] , V. Klika [-] (58. A. Nemšovský [-] ) , J. Portyš [-] (72. L. Severa [-] ) , T. Volf [-] , J. Nevole [-] (86. M. Hlouš [-] ) , C. Kapanga [-] (72. D. Holec [-] ) , M. Šejvl [-] , M. Králíček [-] (58. D. Zub [-] ) , V. Pilný [-] , L. Zelenka [-]

ŽK: 24. J. Nevole , 30. J. Portyš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nymsa Jakub - FIŠER Pavel, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích