M. Borovička 15.
M. Macek 45. (p.)
2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky dál drží neporazitelnost, s Dobrovicí se rozešly smírně


Branky


15. M. Borovička , 45. M. Macek (p.) - 46. R. Herzán , 48. M. Sedláček
11

Benátky nad Jizerou se jako poslední tým společně se suveréním Libercem mohou pyšnit nulou v kolonce porážek. Sérii se snažili urdžet i v domácím utkání proti Dobrovici, která každým kolem stoupá tabulkou výš. V sedmém kole se oba týmy rešly s remízou. Téměř tři stovky diváků navíc viděly čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benátky jasně rozdaly karty v prvním poločase, ve kterém vstřelily dvě branky

Po opatrném úvodu zápasu zahřmělo v 9. minutě před hostujícím gólmanem Bartošem. Po přihrávce za obranu se dostal k míči volný Komárek, Bartoš mu zmenšil střelecký úhel a vyrazil jeho střelu na rohový kop. O chvíli později Komárkův centr z přímého kopu přeletěl váhající hostující obránce a Slicho na zadní tyči orazítkoval pravou tyčku. Nevyužitá šance domácí nemusela mrzet. V 15. minutě zahrával Komma rohový kop, na nějž si naběhl Martin Borovička a nádhernou střelou málem protrhl síť za Batošovými zády. O další čtyři minutky později se chviličku radoval Slicho, než jeho křepčení utnul praporek pomezního rozhodčího Martínka, jímž signalizoval ofsajd. Benátečtí i nadále diktovali tempo hry, po další akci zakončoval Komárek a Bartoš musel vytěsnit míč na rohový kop. Po půl hodině hry se ke slovu dostávali, do té doby, malátní hosté. Bičištěho střela byla zblokována. Michal Sedláček se uvolnil ve středu hřiště, mířil ale doprostřed brány, kde byl připravený Straka. Z ještě větší vzdálenosti poté zakončoval Bičiště, avšak opět do míst, kde stál Straka. Po chvilce letargie to ale byli znovu domácí, kdo přebral taktovku hry. Vobořil však míč k bližší tyčce nedostal. V poslední minutě první půle padl po kontaktu s Bartošem Komárek a hlavní rozhodčí Hanousek ukázal na penaltový puntík. Míč si vzal Milan Macek, poslal dobrovického gólmana na druhou stranu a bezpečně penaltu proměnil. Vše tedy směřovalo k jistému vítězství domácích.

Dobrovice zabrala ve druhé půli, srovnala hru i skóre

Do druhé půle provedli hosté dvě změny a ty jim přišly k duhu. Roman Herzán po patnácti sekundách pobytu na hřišti se v pokutovém území odpoutal od Kopy, naběhl si na dlouhý aut a hlavou uklidil míč do brány. Ve 48. minutě zahrával Michal Sedláček po faulu na Herzána přímý kop od své střídačky, po nedůrazu domácích ve vápně se do míče opřel Marek Sedláček a zacílil přesně k levé tyči. Tři minuty ze druhé půle tak stačili hostům k tomu, aby srovnali skóre. Benátečtí se mohli vrátit do vedení v 50. minutě. Bartoš se srazil s jedním ze svých obránců a míč se vykutálel před Macka, ten ale trefil protihráče, následná dorážka byla sražena na rohový kop. Benátečtí nadále utahovali závity, nebezpečný Šimečkův centr srazil bránící Pečínka ve skluzu na další roh. Po hodině hry prošel Komárek hostující obranou jako nůž máslem, našel Slicha, který ale podklouzl, přesto se dostal míč k Zabilanskému, jehož ale vychytal Bartoš. Hostující brankář si chvíli poté poradil též s Kommovou střelou po další akci Komárka. Na druhé straně stojí za zmínku snad jen nebezpečný Zelinkův centr, který ale adresáta nenašel. Osm minut před koncem zahrával trestný kop Bodlák, jeho pokus byl sražen zdí do Bartošova protipohybu, ten se ještě zázračně stačil přemístit a vyrazit míč na rohový kop. Díky tomu tak pomohl Dobrovici k cennému bodu ze hřiště dosud neporažených Benátek.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Trenér Tomáš Staněk pro klubový web: Takto ztratit zápas může jen blbec. Věděli jsme, že do druhé půle půjde Herzán, připravovali jsme se na to, on nám ale hned dá gól. V první půli hrajeme dobře, máme spoustu brankových příležitostí, které ani nepočítám. V uvozovkách ale vedeme jen 2:0. Druhý gól navíc vstřelíme ještě z penalty. Pro nás to je jednoznačně ztráta. Dostat dvě branky doma, je moc. Není to ojedinělé. Od té doby, kdy jsme udělali vynucený zásah do obrany, kvůli Glöckymu (Lákáš Glöckner), jsme v každém zápase dvakrát inkasovali. Musíme se na to zaměřit, protože obdržené branky jsou dost podobné. Je to strašná škoda, protože to dehonestuje naši práci. K tomu se ještě přidá naše jalovost v útoku, což se stalo v zápase v Ústí nad Orlicí a i tady. Opět je to výsledek 2:2, to je vzhledem k dnešnímu zápasu nepochopitelné. Byli jsme potrestáni za deset minut druhé půle, za naši laxnost a nepřipravenost. Dobrovice dnes může být hodně šťastná, že odsud odvezla bod. Na začátku druhého poločasu se dvakrát dostala do našeho vápna, dvakrát skórovala, jinak se snad nedostala za polovinu hřiště. Je to smutné, nám nezbývá nic jiného, než to přijmout a pracovat dál. Nyní nás čeká zápas s Varnsdorfem, a pak další utkání, které bezpodmínečně musíme vyhrát, abychom i nadále získávali body. Pro mě bod z domácího trávníku je ztráta. Je to, jako bychom prohráli.

FK Dobrovice
Trenér Ondřej Murárik pro klubový web: První poločas jsme prospali, báli jsme se hrát. Vůbec jsme se nedostali do hry ani do žádné šance. Až od 30. minuty jsme byli trošku ve hře, měli jsme dvě střely, což ale bylo málo. První gól domácí krásně trefili, při něm zaspal náš hráč, který byl na polovině hřiště. Druhý gól byl z penalty, která za mě nebyla. Do druhé půle jsme si něco řekli, v kabině byl trošku fén. Vstup do druhého poločasu se nám povedl nadmíru. Poté se hrálo víceméně od vápna k vápnu. Benátky měly optický tlak, nakopávaly míče. Se vším jsme si ale relativně poradili. Škoda, že jsme nevyřešili nějaký brejk.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
R. Straka [-] - O. Komma [-] (64. P. Jimmy [-] ) , V. Holakovský [-] (46. J. Knobloch [-] ) , P. Vobořil [-] , M. Macek [-] , J. Zabilanský [-] (82. T. Mbah [-] ) , R. Kopa [-] , M. Borovička [-] , V. Šimeček [-] (64. M. Bodlák [-] ) , T. Slicho [-] , D. Komárek [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - F. Vrána [-] (46. V. Pečínka [-] ) , A. Kohout [-] (78. J. Horák [-] ) , J. Novák [-] , O. Bičiště [-] , M. Sedláček [-] , P. Král [-] (46. R. Herzán [-] ) , D. Zelinka [-] (89. O. Bora [-] ) , P. Klain [-] , M. Sedláček [-] , D. Kocourek [-] (78. R. Tomíček [-] )

ŽK: 53. M. Macek - 19. F. Vrána , 40. M. Sedláček , 93. R. Herzán .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hanousek Karel - PÁNEK Michal, MARTÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích