3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs dál tápe, teď dostal tři góly v Dobrovici, ta stoupá tabulkou


Branky


73. R. Janovský (vl.) , 75. R. Tomíček , 83. R. Herzán
11

Po nevýrazném začátku soutěže se Dobrovice začíná probouzet. Už má na kontě 10 bodů a okupuje pátou příčku. Poslední výhru si připsali hráči Dobrovic v domácím zápase s Brandýsem. Nejhorší obrana soutěže znovu inkasovala tři branky a kvůli skóre 3:19 po šesti odehraných kolech, má Brandýs stále průměr tří obdržených branek na zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek, vše bylo otevřené

V základní sestavě Brandýsa nastoupily dvě nejnovější posily z Bohemians 1905  Radek Janovský a Filip Temelkovski. Už k tak dosti početnému seznamu zraněných, musel Brandýs připsat další jméno, protože hned v 9. minutě se přidal i Michal Stross. Domácí hráči měli po většinu utkání herní převahu, ale velké šance ze hry si nevytvářeli. Nejvíce nebezpeční byli po rohových kopech. K největší šanci se hned na začátku dostal domácí Tomíček, ale jeho hlavička naštěstí zamířila vedle branky. Brandýs se zaměřil na pevnou obranu a z té se snažili chodit do rychlých protiútoků. Při jednom takovém se ujal míče Temelkovski, obešel několik hráčů a ve vápně přihrál Malákovi, tomu ale jeho střelu zblokoval jeden z domácích hráčů. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Dobrovice udeřily ve druhém dějství, tři branky zajistily domácím tři body

Hra se ve druhém poločase moc nezměnila. Až v 60. minutě byl faulován na hranici dobrovického vápna Fabian a střílený Šamšův centr musela zblokovat domácí obrana na roh. Z toho mohl udeřit Šmejkal ale míč v dobré pozici netrefil. A tak trestali hosté. Nejprve si v 73. minutě srazil do vlastní branky ostrý centr jednoho z domácích nováček Janovský. Hned o dvě minuty později bylo rozhodnuto. Po centru z poloviny hřiště a chybě obrany dostal k míči Tomíček a poslal Dobrovice do dvoubrankového vedení. Sedm minut před koncem pak střelou na bližší tyč navýšil na konečných 3:0 Herzán. Brandýs tedy musí nutně zlepšit defenzívu, protože průměr tří inkasovaných branek na zápas je velkým varovaním. Naopak Dobrovice se stále zvedají a blíží se k místům, které si vytyčily před sezónou. 



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , R. Tomíček [-] , M. Hubač [-] (46. F. Vrána [-] ) , O. Bičiště [-] , M. Sedláček [-] (68. R. Herzán [-] ) , L. Kučera [-] (46. D. Zelinka [-] ) , J. Novák [-] , P. Klain [-] , V. Pečínka [-] (46. P. Král [-] ) , D. Kocourek [-] (78. J. Horák [-] )

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - R. Janovský [-] , J. Malák [-] , V. Šmejkal [-] , F. Temelkovski [-] , M. Stross [-] (9. T. Fabian [-] ) , L. Plucha [-] , P. Šamša [-] , D. Hrčka [-] (78. M. Vinický [-] ) , S. Honcharenko [-] , P. Zamazal [-]

ŽK: 23. V. Pečínka , 60. P. Král , 76. D. Kocourek - 19. T. Fabian , 91. P. Zamazal .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: Štefan Michal - NEJEDLO Tomáš, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích