0:7
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Největší výhra aktuálního ročníku se odehrála v Letohradě, Liberec nasázel sedm gólů


Branky


3. J. Málek , 28. V. Hadaščok , 34. M. Kytka , 40. T. Polyák (p.) , 60. T. Šolc , 63. T. Polyák , 74. T. Polyák (p.)
11

Nastavili Letohradu zrcadlo, jak zápas popsal trenér Letohradu. Liberecká rezerva si přijela užít příjemné odpoledne a díky sedmi gólům v soupeřově síti, se jim to zajisté podařilo. Severočeši si tím pádem připsali šestou výhru a zatím procházejí soutěží bez ztráty kytičky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhou zářijovou sobotu přivítal Letohrad na svém hřišti celek liberecké rezervy, což naznačovalo, že utkání to nebude jednoduché. Výsledek 0:7 tomu dal za pravdu. Liberečtí mladíci začali výborně a už ve třetí minutě si připsali první branku, když si na pravé straně rychle vyměnili balón, posunuly na vápno Málkovi, který otevřel skóre. I Letohradu se dařilo zaměstnávat obranu hostů, ale vážnější příležitost to nepřineslo. Dalo by se říct, že druhá branka Liberce ve 28. minutě byla jak přes kopírák. Opět z pravé strany na střed vápna, ještě jedna příhra více doleva a Hadaščok mířil přesně. O šest minut později zaváhal na půlce Kail, liberečtí po lajně zatáhli míč až k vápnu a následný přízemní centr poslal po třetí za Martinovského záda Kytka. Ve 38. minutě se blýsknul Martinovský, když zpacifikoval samostatný průnik Hadaščoka. Poločasový výsledek 0:4 se zrodil ve 40. minutě, když Polyák proměnil penaltu nařízenou za údajnou ruku. O výsledku tak bylo rozhodnuto a ve druhé půli šlo spíše jen o výši skóre

Ve druhém poločase byly k vidění góly i červené karty

Do druhého poločasu vstoupil Letohrad bez ostychu a první minuty patřili právě jemu. To mu však vydrželo necelých deset minut. Chládek po jednom ze soubojů nesouhlasil s verdiktem rozhodčího a musel předčasně opustit hřiště. V šedesáté a šedesáté třetí minutě pak liberečtí přidali dvě branky po centrech z pravé strany, když jednou zakončoval na zadní tyči Šolc a podruhé hlavou Polyák. V 64. minutě to už vypadalo, že si Letohrad díky Kabourkovi připíše aspoň čestný zásah, ale jeho střelu na poslední chvíli zblokoval na roh jeden z obránců. Z následného rohu pak mířil přesně do rukavic Pešla hlavou Nágl. V 74. minutě přišla konečná podoba výsledku. Šolc ve vápně dělal kličku brankáři Martinovskému, který ve snaze chytit balón fauloval. Bohužel i tento zákrok ocenil rozhodčí červenou kartou. Do brány tak musel nováček Janůj, kterému z penalty nedal šanci Polyák, 0:7. Liberec v Letohradě předvedl nespornou kvalitu, produktivitu a zaslouženě odvážel tři body. I když pro domácí to za předvedený výkon byl až příliš krutý výsledek.



Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
Trenér Majvald pro klubový web: Soupeř kvalit Liberce vám nastaví zrcadlo jak na tom jste a kde máte rezervy a to se nám přesně potvrdilo. Určitě jsme zklamaní, protože jsme chtěli hrát vyrovnanější partii, ale výsledek odpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Věřím, že se jako tým poučíme a v Chrudimi předvedeme kvalitnější výkon.

FC Slovan Liberec B
Trenér Josef Petřík pro klubový web: Prakticky jsme celý zápas dominovali, navíc jsme dávali branky po krásných kombinačních akcích. Řekl bych, že si takovou hru představujeme. Hráči do puntíku splnili, co jsme chtěli. Mohli jsme také brzo prostřídat. Velmi kvalitní a nápaditý výkon v pohybu a bezproblémové vítězství



Sestavy


FK Letohrad
Š. Martinovský [-] - D. Chládek [-] , R. Macek [-] , A. Nágl [-] , O. Kail [-] , F. Šplíchal [-] (77. M. Faltejsek [-] ) , T. Kabourek [-] (73. J. Janůj [-] ) , M. Lorenc [-] , A. Zbudil [-] , J. Hiller [-] (77. J. Kadlec [-] ) , J. Jiřánek [-] (86. D. Štusák [-] )

FC Slovan Liberec B
L. Pešl [-] - R. Černický [-] (58. A. Holub [-] ) , J. Hudák [-] , J. Málek [-] (70. H. Uchenna [-] ) , J. Daněk [-] , D. Horňáček [-] , M. Kytka [-] (70. M. Lexa [-] ) , T. Polyák [-] , V. Hadaščok [-] (46. O. Valenta [-] ) , J. Winkler [-] , P. Lupoměský [-] (58. T. Šolc [-] )

ŽK: 14. O. Kail , 20. A. Nágl - 44. R. Černický . ČK: 54. D. Chládek , 74. Š. Martinovský .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - VITVAR Martin, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů