2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice si připsali první výhru, zápas rozhodla penalta v závěru utkání


Branky


32. R. Herzán , 87. M. Sedláček (p.) - 79. A. Kopřiva
11

Matrin Pulpit na lavičce Vysokého Mýta musel zkousnout první prohru svého týmu v sezóně. Ačkoliv měli hosté územní převahu prakticky celý zápas, nedokázali to přetavit v branky, a tak udeřilo na druhé straně. Těsně před koncem rozhodl o třech bodech pro domácí Sedláček a domácí tak mohli slavit první výhru sezóny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lehká převaha Mýta nikam nevedla, naopak udeřili domácí

Domácí Dobrovice šli do zápasu s jasnou taktikou. Zaměřili se na poctivou obranu a doufali, že se jim naskytne příležitost ke skórování po rychlém brejku. Síla soupeře byla velká, ale k ničemu jinému než platonickému tlaku jejich snaha nevedla. Svědčil o tom také fakt, že si Mýto nevytvořilo téměř žádnou velkou příležitost kromě pár závarů. Stále více jistější domácí naopak získavali sebedůvěru díky perfektní defenzívě, a tak i dostali možnost udeřit. Fatální chyba obránce Mýta vedla k úvodní brance Dobrovice, když se prosadil Herzán a poslal svůj tým do vedení. 1:0 taktéž skončil první poločas. 

Na vyrovnávací gól ještě stihly Dobrovice odpovědět, výhru jim vystřelil Sedláček

Druhý poločas se nesl ve znamení velkého tlaku Mýto. Svou převahu dávali jasně najevo vysokým napadáním a Dobrovice se jen těžko dokázaly dostat na polovinu soupeře. Tento talk vyústil v několik gólových možností a nakonec v 79. minutě dokázal Kopřiva srovnat skóre. Obraz hry se přitom nezměnil, ale stačila jedna chyba a nedůslednost a vše bylo jinak. V 87. minutě došlo ke kontaktu ve vápně Mýta rozhodčí Kovářová neváhala a nařídila pokutový kop. Tíhu okamžiku zvládl Sedláček a vystřelil Dobrovicím první tři body, navíc proti silnmu soupeři. Ačkoliv by zápasu možná více slušela remíza, tak Mýto doplatilo na individuální chyby, které tým stály jakýkoliv bodový přísun.



Ohlasy k zápasu



SK Vysoké Mýto
Trenér Martin Pulpit pro klubový web.: První poločas platonická převaha našeho týmu, ale s minimem vypracovaných šancí proti týmu, který se zaměřil pouze na bránění. Fatální chyba našeho hráče však znamenala vedení domácích. Druhý poločas se hrál pouze na polovině soupeře, ale bohužel jsme dokázali pouze vyrovnat. Penalta rozhodla o naší prohře.



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - J. Horák [-] (60. L. Kučera [-] ) , P. Král [-] (70. M. Sedláček [-] ) , D. Zelinka [-] , R. Herzán [-] (60. D. Kocourek [-] ) , A. Kohout [-] (81. R. Tomíček [-] ) , J. Novák [-] (81. O. Bičiště [-] ) , P. Klain [-] , V. Pečínka [-] , M. Sedláček [-] , M. Hubač [-]

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - D. Haladei [-] (73. D. Ráliš [-] ) , V. Habrman [-] (58. V. Hrubý [-] ) , A. Kopřiva [-] , P. Tomášek [-] (70. F. Wimmer [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Mokrejš [-] (73. V. Valášek [-] ) , M. Javůrek [-] , M. Žák [-] (70. M. Ráliš [-] ) , T. Lněnička [-] , J. Hlavsa [-]

ŽK: 83. V. Pečínka - 80. V. Hrubý , 86. M. Ráliš , 86. D. Ráliš . ČK: 91. J. Dvořák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kovářová Veronika - ŘEHÁČEK Lubomír, MARTÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích