0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram doma opět remizovala. Bod si odvezl Lom


Branky


15

Příbramská rezerva dokázala v této sezóně remizovat již počtvrté z deseti soutěžních zápasů, z toho potřetí na domácí půdě. Že by měli domácí hráči před vlastními velkými, ale prázdnými tribunami těžké nohy, nebo se na ně soupeři právě díky prvoligové minulosti prvního týmu o to více motivovali? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se dlouho dostávaly do tempa a ohrožení branky na obou stranách nějakou dobu nepřicházelo. Ve 22. minutě se ale šikovně do soupeřova vápna dostali hosté, ale pokus o obstřel brankáře skončil až za jeho zadní tyčí. V akrobatickém zakončení se pak na druhé straně objevil Anih Emmanuel Izuchukwu, jehož střelu Matoušek vytěsnil i přesto, že byl máván ofsajd. Stejný hráč o dvě minuty později pálil vedle tyče. Příbramský záložník to zkoušel mnohokrát, ale pokaždé si vylámal zuby na přesnosti, nebo na hostujícím brankáři.

 

Ve velké šanci se ve 35. minutě objevil zkušený Musiol, ale Babka nohou jeho střelu kryl. Pěkný fotbal se hrál na obou stranách a když znovu neuspěli příbramští hráči v čele s Anihem, zkoušeli to na druhé straně lomští. Dvě minuty před přestávkou možná prováhal velmi dobrou šanci na zakončení Novák, a tak s jeho opožděnou střelou měl Babka méně práce, než snad očekával. V poslední minutě pak příbramský brankář vyběhl pod nohy Šimáka, který si zkušeně popostrčil míč a s dotekem rukavic na kopačkách padl. K penaltě se postavil kapitán a nejlepší střelec soutěže Zbyněk Musiol, ale branková konstrukce byla proti a následná dorážka Grobára mířila vedle.

 

Z kraje druhého dějství se do slibného zakončení dostal domácí Vott, ale Matoušek jeho střelu parádně vytěsnil na roh. Následovala desetiminutovka hostů, kteří jako supi kroužili nebezpečně kolem vápna a chtěli využít každou příležitost ke vstřelení branky. Velmi dobře se v těchto chvílích prezentoval Lukáš Lisý, který zabránil několika velmi vážným gólovým příležitostem.

 

Poté se o slovo opět přihlásili hráči Příbrami, ale Matoušek byl ve střehu. A to hned několikrát, když udržel koncentraci až do závěrečných minut, kdy lapil nebezpečný průnik a následnou střelu Hájka. Na obou stranách tak nebylo útočníkům přáno a i když utkání nakonec skončilo bezbrankovou remízou, určitě nelze říci, že se jednalo o nudné představení. 150 přítomných diváků se jistě velmi dobře bavilo. Rozhodčí navíc nemusel sáhnout ani jednou do kapsičky a ukázalo se, že i pěkný oboustranný fotbal se může hrát bez zákeřností nebo hloupých průpovídek, jako toho občas jsou plná hřiště.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: S Příbramí jsme odehráli vyrovnaný zápas, který se musel divákům líbit. Šance byly na obou stranách, my jsme ještě neproměnili penaltu. Remíza je spravedlivá pro oba týmy. Když vezmu kvalitu Příbrami, tak my bod bereme.



Sestavy


FK Příbram B
M. Babka [-] - P. Švestka [-] , M. Voriazidis [-] , E. Anih [-] (46. V. Novotný [-] ) , V. Hýsek [-] , D. Tříska [-] (74. M. Bálek [-] ) , D. Vott [-] , L. Musil [-] (46. P. Hájek [-] ) , J. Vokřínek [-] , L. Lisý [-] , A. Kareš [-]

TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Mácha [-] , M. Slavík [-] , R. Vávra [-] (86. M. Rabiňák [-] ) , J. Škarda [-] - M. Grobár [-] , M. Novák [-] (67. J. Kubovský [-] ) , J. Šimák [-] (74. L. Janů [-] ) , D. Skopec [-] , L. Pfeifer [-] - Z. Musiol [-]

Hráči zápasu: L. Lisý - F. Matoušek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - KOTALÍK Petr, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích