2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 10:15

9.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké drama v Mariánských Lázních, nervy tekly až do posledních minut


Branky


18

První říjnový den nabídl nevídaný fotbalový zážitek. Střet Mariánských Lázní a Příbramského B týmu nabídl velmi vypjatý zápas, který se rozhodl až v posledních minutách. Domácí i v deseti uhráli skvělý výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili domácí, když se hned v 9. minutě prosadil Daniel Skopový, který doslova propálil gólmana z pravé strany hřiště Po zranění Petra Holuba, který musel ve 24. minutě střídat, se do hry začali dostávat i hosté. Ke konci poločasu si dokonce vytvořili herní převahu. Jenže se proti pevné obraně Mariánských lázní nedokázali prosadit a do kabin se šlo za velmi těsného stavu 1:0.

Příbram ve svém tlaku nepolevila ani v druhém poločase a vše vyústilo v gól, který v 64. minutě vstřelil Vít Novotný. Ten si našel ve vápně přihrávku a sám před brankářem se nemýlil. Vyloučení domácího brankáře Davida Šmejkala v 71. minutě nahnalo domácím strach o zisk cenných bodů. Brankář podle slov rozhodčího Cihláře zmařil zjevnou brankovou příležitost, když mimo pokutové území úmyslně zahrál rukou a tím překazil hostujícímu týmu možnost na skórování. Tým Mariánských lázní si v deseti mužích musel sáhnout na dno, aby ustál tlak v té době lépe hrající Příbrami. Za tuto těžkou dřinu v 94. minutě přišla odměna, když se prosadil znovu Daniel Skopový. Na malém vápně si našel vyražený míč a v cestě mezi vstřelením branky mu stál jen obránce, který už proti jehostřele nic nezmohl. Hostům nezbyl čas na odpověď a utkání skončilo 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach, trenér: Věděli jsme, kde se nacházíme. Věděli jsme, jaký fotbal od hostů očekávat. Očekávali jsme podobný herní projev jako v poháru proti jejich áčku. Myslím si, že prvních 25 minut jsme byli mnohem lepší, vstřelili jsme i gól. Bohužel pak přišlo zranění Petra Holuba, útočníka, který hrál vynikající zápas. Na lavičce jsme za něj neměli adekvátní náhradu a od té doby se hra Příbrami zvedla. Musíme si přiznat, že druhý poločas byl v režii Příbrami. A pak přišlo vyrovnání na 1:1. Dalším nešťastným momentem bylo vyloučení našeho gólmana. V ten moment jsem se modlil abychom získali alespoň bod. Kluci to neskutečně oddřeli a vstřelili gól, kterým v podstatě zápas ukončili. Musím uznat, že Příbram byla doposud nejlepší celek, se kterým jsme se setkali, jejich hra se mi velice líbila. Ačkoliv jsme v zápase rozhodně nebyli lepší, byli jsme hrozně bojovní a toho si cením a doufám, že takhle budeme pokračovat.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Růžička [-] , M. Štůla [-] , M. Drahorád [-] , M. Brož [-] (90. L. Prokop [-] ) - F. Prokop [-] , M. Skopový [-] (71. D. Šmejkal [-] ) , D. Skopový [-] , D. Pěček [-] - P. Holub [-] (24. M. Patrovský [-] ) , O. Pecháček [-] (90. J. Lattisch [-] )

FK Příbram B
V. Smrkovský [-] - J. Vokřínek [-] , A. Kareš [-] , P. Švestka [-] , J. Jeřábek [-] , M. Voriazidis [-] (46. D. Tříska [-] ) , E. Anih [-] , V. Hýsek [-] (92. L. Lisý [-] ) , E. Antwi [-] , D. Vott [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 39. M. Růžička - 92. J. Jeřábek , 95. V. Smrkovský . ČK: 71. D. Šmejkal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cihlář František - KUBEC Václav, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jan Boháč
Tip experta: výhra hostů

Tipuji hladkou výhru Příbrami proti trápícím se Mariánkám.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů