2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 10:00

2.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice berou z Příbrami bod


Branky


17

Příbram potvrdila svou kvalitu a po většinu zápasu měla míč na kopačkách, ale hostující kompaktní a důsledná hra nedovolila, aby se domácí dostali do výrazného vedení. Naopak to byli hosté, kteří jako první udeřili. Příbram v průběhu druhé půle vývoj zápasu otočila, ale opět se ozvali hosté, konkrétně Jindřich Kadula, který rozhodl o tom, že se body budou mezi oba soupeře dělit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli sice od první minuty výraznou převahu, tu ale nedokázali přetavit ani do jedné výraznější příležitosti. Hosté se tak ujali vedení, když se ve 38. minutě prosadil Uher. Domácí ale stihli ještě do konce poločasu vyrovnat. Po závaru v pokutovém území Katovic se míč dostal k Patriku Švestkovi a ten nechytatelnou střelou ve 42. minutě propálil vše, co mu stálo v cestě. Poločas tedy skončil smírným výsledkem 1-1.

 

I druhý poločas začal tlakem a územní převahou domácích. Ta nakonec, oproti prvnímu poločasu, přinesla vytoužené vedení. Kapitán domácích Vokřínek se prosadil v 71. minutě nechytatelnou ránou k tyči a domácí zaslouženě vedli. Radost z vedení ale netrvala dlouho. V 73. minutě z rychlého protiútoku hostů rozvlnil sít Kadula a vyrovnal. Závěrečný tlak domácích už nic na výsledku nezměnil a Katovice si tak odvezly z Příbrami cennou remízu 2-2. 

 

 

Katovice se doma příští víkend pokusí navázat na úžasný start do soutěže v zápase proti Doubravce. Příbram zajíždí do Tochovic.

 

Autor textu: Václav Plachta

Editováno redaktorem. Za spolupráci mockrát děkujeme!



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Přemysl Šroub, trenér: Vezeme bod z Příbrami, kde se hrálo na hlavním hřišti a všichni jsme si to užili. Bod samozřejmě bereme. Domácí byli lepší v držení balónu a my hráli v obranném bloku a vyráželi do rychlých brejků stejně, jako na Petříně. Za prvních 30 minut jsme měli snad 4 tutovky. Povedlo se nám dostat do vedení zásluhou Vládi Uhera, ale Příbram z velkého tlaku do poločasu vyrovnala. Druhá půle pokračovala ve stejnem duchu. Krásná střela z dálky dostala domácí do vedení, ale my zbraně nesložili. Jindra Kadula srovnal a v závěru už jsme si výsledek pohlídali. Naši fanoušci byli na tak velkém stadionu zase úžasní a patří jim velký dík, stejně jako všem hráčům.



Sestavy


FK Příbram B
M. Harásek [-] - A. Kareš [-] , P. Švestka [-] , J. Zeronik [-] (46. D. Tříska [-] ) , M. Voriazidis [-] (46. V. Hýsek [-] ) , V. Novotný [-] , E. Antwi [-] , D. Vott [-] , J. Vokřínek [-] , D. Stropek [-] (75. V. Smrkovský [-] ) , J. Schindler [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - T. Janoch [-] , M. Kostka [-] , K. Cibulka [-] , J. Chylík [-] - D. Bálek [-] , P. Kotrba [-] , P. Sládek [-] , D. Štěch [-] - V. Uher [-] (87. M. Požárek [-] ) , J. Kadula [-] (92. V. Habor [-] )

ŽK: 85. D. Bálek , 86. P. Kotrba , 89. D. Štěch .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Schveinert Radek - ŠÁLKOVÁ Helena, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích