2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 10:15

9.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec vyhrál potřetí v řadě, Zápy se prohrou dostali v tabulce za Cidlinu


Branky


8

Chlumec si po dvou výhrách chtěl vylepšit postavení v tabulce ještě víc, když se střetl s přímým sousedem ze Záp. Zápy do tohoto zápasu nepoznali hořkost porážky, a tak mohli jít do zápasu značně sebevědomí, což možná vyšlo, ale k bodovému zisku to nevedlo. Domácí dokázali udržet střelce Záp na uzdě a došli si před více než 250 diváky pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se zaměřili na dobrý taktický výkon

První půle moc šanci nmepřinesla. Bylo vidět, že jsou oba týmy dostatečně sebevědomé a velmi organizované. Chlumec měl v zádech dvě výhry, při kterých dokázal pokaždé udržet čisté konto. Zápy zase hřál pocit, že ještě v letošním ročníku nepoznali hořkost porážky. Nejblíže brance byli domácí, kteří při ojedinělé akci strefili pouze konstrukci branky. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu a všichni diváci byli v očkávání, zda druhá půle přinese také nějaou gólovou radost. 

Dvě akce znamenaly dva góly a tři body pro Chlumec

Ve druhé půli se necelých dvacet minut odehrávalo více méně to stejné co v poločase prvním. jenže poté přišla situace ze 64. minty, kdy domácí využili své šikovnosti a zakončující Krčál poslal Cidlinu do vedení. To hru značně otevřelo a bylo jen otázkou, zda domácí náskok navýší, nebo hosté srovnají. A první možnoist nakonec byla správná. V 78. minutě se prosadil Finek, a dodal tak svým spoluhráčům potřebný klid. Ti si už závěr zápasu pohlídali a došli si pro tři body. Zatímco Chlumec se tak může těšit ze třetího vítězství v řadě, které je znovu okořeněnoi čistým kontem, tak hosté ze Záp musí zkousnout první prohru sezóny.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Trenér Miloš Sazima pro klubový web: V prvním poločase byla k vidění spíše taktická bitva bez velkých šancí. My jsme nastřelili tyč. Po přestávce jsme přidali, zrychlili hru a zaslouženě vstřelili dvě pěkné branky. Hosty jsme do šance téměř nepustili. Třetí výhra v řadě bez inkasované branky nás těší. V sobotu jedeme na horkou půdu do Jablonce.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
K. Lichtenberg [-] - D. Finěk [-] , T. Zeman [-] (91. O. Žahourek [-] ) , O. Ruml [-] (73. . Frizoni [-] ) , T. Bastin [-] (92. M. Gluski [-] ) , R. Čáp [-] , O. Vaníček [-] (73. J. Ludvík [-] ) , T. Labík [-] , J. Krčál [-] , L. Zukal [-] , P. Veselka [-]

SK Zápy
L. Vejmola [-] - T. Matějka [-] (73. K. Janko [-] ) , M. Petrlák [-] (82. P. Tvaroh [-] ) , J. Jelínek [-] (73. M. Kubů [-] ) , J. Eliáš [-] , L. Koutenský [-] , P. Kavalír [-] (82. F. Zoubek [-] ) , L. Woitek [-] (82. M. Kubeš [-] ) , P. Růžek [-] , J. Duben [-] , V. Pardubský [-]

ŽK: 39. T. Bastin , 42. O. Ruml , 86. R. Čáp - 86. J. Duben , 87. J. Eliáš .
Počet diváků: 263. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - PEKAŘ Eduard, BOHATA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích