J. Zezula 24. (p.)
J. Slavík 75.
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav vedení neudržela a v Trutnově vybojovala bod


Branky


24. J. Zezula (p.) , 75. J. Slavík - 16. F. Konyvka , 36. K. Hejný
8

Čáslavští fotbalisté se musejí starat o věci, které si před sezónou určitě nepřipouštěli. Tým, který se vždy pohyboval v horních patrech tabulky, má teď problémy se záchranou. Tři body ze hřiště Trutnova tedy byly jasným cílem. Domácí naopak mají vše celkem pod kontrolou. Hrají fotbal, kde padají branky. V jejich zápas padají průměrně tři branky za zápas a ani s Čáslaví tomu nebylo jinak. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čáslav šla dvakrát do vedení, domácí korigovali z penalty

Fotbalisté Čáslavi už si za poslední týdny zvykli, že se jejich zápasy hrají za vytrvalého deště a tím pádem na těžkém terénu. Povinnost jim velela získat tři body, protože jejich postavení v tabulce není takové, jaké asi sami očekávali. Proto trenér Jakub Svoboda zvolil útočnou strategii, když do základní sestavy nominoval dva čistokrevné útočníky. Hra na dva hroty znamenala, že hosté nechtěli čekat v bloku na to, co vymyslí domácí, ale chtěli být aktivní v napadání a docílít zisku tří bodů aktivní hrou. Tento způsob hry nesl své ovoce, protože už v první půli dokázali jít hosté dvakrát do vedení. Nejprve po standardní situaci zařídil Čáslavi vedení Hejný. Jenže na to odpověděli hsoté díky vybojované penaltě, kterou proměnil Zezula. Následně poslal Čáslav do vedení znovu Hejný, který zakončil pěknou kombiínační akci. Do kabin tak šli hosté s jednobrankovým náskokem. 

Oba týmy se hnaly za vítězstvím

Snad i zkušenost z minulých zápasů přinesla do hry Čáslavi nepřesnosti, které mohly pramenit z nervozity a strachu o výsledek. A tak se z brejku radovali domácí, když celou akci úspěšně zakončil Slavík. Posledních deset minut se hrál fotbal, který opravdu bavil. Ani jeden tým nechtěl pouze bod, ale hrálo se o všechny tři. Trutnov měl svou velkou šanci, kterou nevyužil a ještě k tomu následně brejk, který ale domácí hráčí nedokázali dotáhnout.  Čáslavi mohl tři body vystřelit Hejný, který vystihl špatné vyběhnutí gólmana, ale ze strany nemířil přesně. Oba týmy se tak rozešli smírně. 



Ohlasy k zápasu



FK Čáslav
Trenér Jakub Svoboda pro klubový web: Bod je pro nás v této situaci málo, jeli jsme pro tři. Kdybychom v utkání dokázali odskočit na rozdíl dvou branek, věřím, že bychom si vítězství přivezli. Takto musíme pokorně přijmout jeden bod, protože i domácí mohli v závěru přiklonit skóre na svou stranu. Je to pro nás odrazový můstek do dalších zápasů. Poslední tři utkání hrajeme solidně a do Dobrovice pojedeme opět pro vítězství.



Sestavy


MFK Trutnov
M. Hofírek [-] - J. Turner [-] , M. Trávníček [-] (88. M. Jirousek [-] ) , J. Zezula [-] , J. Tobiáš [-] , P. Zieris [-] , J. Slavík [-] , M. Rajnoch [-] (65. J. Balcar [-] ) , M. Knap [-] , M. Štěpánek [-] , M. Mařas [-] (55. P. Brejcha [-] )

FK Čáslav
D. Vyhnánek [-] - V. Slavík [-] , O. Hajník [-] , V. Junek [-] (80. J. Vilím [-] ) , F. Konyvka [-] (46. A. Chábera [-] ) , A. Ronovský [-] (89. V. Bašek [-] ) , K. Petrů [-] , P. Mráz [-] , K. Hejný [-] , J. Čuchal [-] , J. Vančura [-] (68. R. Vocel [-] )

ŽK: 54. M. Knap , 65. J. Turner - 24. D. Vyhnánek , 28. K. Petrů , 44. K. Hejný , 68. V. Slavík , 69. P. Mráz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Depeš Michal - KLÍR Jonáš, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích