Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 10:30

7.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola: Druhé Hamry přivítaly třetí Hlinsko a bylo k vidění pět branek, hosté uloupili všechny body


11

Byl to jednozančně zápas kola. Tradičně silný domácí tým z Velkých Hamrů přivítal poměrně překvapivě úspěšný tým z Hlinska. Hosté si vedou nad očekávání a drží se v popředí tabulky. Svou skvělou formu potvrdili hlinečtí hned v úvodu zápasu, když už v prvních patnácti minutách vstřelili dvě branky a dostali tak domácí pod obrovský tlak. Ti se z něho už nedokázali otřepat, a ačkoliv zápas skončil výsledkem 2:3, tak k bodovému zisku měli hamerští daleko. Hlinsko se tak dostalo před svého soupeře v tabulce a dál tak mohou fanošci snít o nejlepším výsledku Hlinska za poslední 4 roky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl začátek zápasu, Hlinsko zasadilo údery, na které už Velké Hamry nezvládly reagovat

Zápas byl od počátku vyrovnaný, ale postupem času bylo jasnější, že právě Hlinsko je na balonu jistější a právě hosté si dokáží spíše prosadit svůj styl hry. Navíc už v páté minutě Hlinsko poslal do vedení Králíček, který se o deset minut později prosadil i podruhé. Jestli se na něco domácí mohou dlouhodobě spolehnout je to efektivita jejcih střelce Patrika Žitky. Ten hned ve 20. minutě snížil a dal tak naději na bodový zisk. Do konce poločasu už ovšem k žádné změně skóre nedošlo, a tak bylo vše otevřené. 

Hlinsko si vítězství pohlídalo a odvezlo si všechny tři body

Velmi zklamaný byl z výkonu svých svěřenců trenér Hamrů Byscejn. Jeho svěřenci vůbec nehráli to, na co jsou zvyklí, a také to bylo ve hře jednoznačně vidět. Posílený tým Hlinska si zatím v sotěži vedes výborně a výhra v Hamrech tomu je jednoznačným signálem. Když navíc v 75. minutě Kapanga zvýšil na 3:1, bylo téměř rozhodnuta. Patrik Žitka sice ještě ke konci zápasu snížil, ale víc už hamerští nedokázali. Hlinsko, které v posledních třech sezónách bylo vždy maximálně desáte, tak nyní okupuje přední příčky a cílí tak na nejlepší výsledek týmu v Divizi.  



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hamry
Trenér Zdeněk Bryscejn: Vítězství jsme si nezasloužili. Hlinsko posílilo a je to vidět. My se nemůžeme na nic a na nikoho vymlouvat. Je to pro mě velké zklamání.




Sestavy


FK Velké Hamry
M. Klement [-] - M. Svrček [-] (69. F. Zounek [-] ) , M. Javůrek [-] , J. Šťovíček [-] (46. J. Šídlo [-] ) , P. Žitka [-] , K. Krejčík [-] (79. J. Rudolf [-] ) , J. Šohaj [-] , O. Štěpánek [-] , J. Černý [-] , T. Kováčik [-] (79. R. Hrušovský [-] ) , J. Váňa [-]

FC Hlinsko
A. Doležal [-] - C. Kapanga [-] , M. Šejvl [-] , V. Pilný [-] , S. Křižák [-] , L. Zelenka [-] (95. D. Zub [-] ) , A. Nemšovský [-] , M. Králíček [-] (90. M. Hlouš [-] ) , V. Klika [-] (85. J. Nevole [-] ) , J. Portyš [-] , T. Volf [-]

ŽK: 22. J. Šohaj , 25. K. Krejčík , 51. J. Černý , 55. M. Klement - 29. V. Klika , 36. V. Pilný , 50. J. Portyš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Machýček Lukáš - MATĚJČEK Milan, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích