0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov a Vysoké Mýto se rozešli smírně, ani jeden tým nedokázalo skórovat


Branky


11

Mýto si zatím v soutěži vede hůře než se očekávalo. Tým vedený bývalým ligovým trenérem Martinem Pulpitem jako by se stále hledal. Nejinak tomu bylo v Trutnově. Hosté byli jasně lepší a zápas se hrál na jednu branku, ale gólově se prosadit nedokázali. Nakonec mohli i prohrát, ale vše zachránil brankář Černík. Domácí jsou určitě spokojenější navíc se svého soupeře udrželi i v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevýrazní hosté nedokázali najít recept na obranu Trutnova

Hráči Mýta měli míč na svých kopačkách mnohem častěji, ale jejich šance buď postrádaly přesnost, nebo je vychytal domácí gólman Hampl. Vypadalo to, že historická tristní bilance Trutnova s Mýtem bude pokračovat. Trenér Martin Pulpit žehral nad množstvím šancí, které jeho tým neproměnil. Podle něj je to stále dokola každý zápas. A v tomto kole to nebylo jiné. Mýto má vysoké držení balónu a jasnou převahu, ale nedokáže skórovat. Je možné, že taktéž mají hráči Mýta problém se skutečností, že každý tým proti nim mění svou dosud zažitou taktiku. Každý volí defenzivní přístup, který se pak těžko překonává.

Rozhodnout mohl Trutnov, své šance ovšem nevyužil

Bohužel pro Vysoké Mýto se čas stále více blížil konci, a tak se objevovala i lehká nedůslednost vzadu, při honbě za třemi body. Toho mohli využít domácí, ale jejich dvě šance, na které čekaly, gólem neskončily. V prvním případě se Trávniček trefil pouze do břevna a šanci Knapa výtečně zneškodnil brankář Černík. Oba týmy si tak odnesly bod a dál sdílejí sousedská místa v tabulce. Na kontě mají oba soupeři 8 bodů, což minimálně u Vysokého Mýta je vysoce pod původním očekáváním. Tym vyhlašoval útok na postup, ale ten je přesně 10 bodů daleko, neboť první Liberec zatím zdobí šest výher ze šesti zápasu.



Ohlasy k zápasu



SK Vysoké Mýto
Trenér Martin Pulpit pro klubový web: Nekvalitní zakončení nás připravilo o zisk tří bodů. Zápas se odehrál v naší režii, vypracovali jsme si opět velký počet šancí, které jsme nedokázali využít. A jak už to v takových utkáních, kdy se hraje na jednu branku bývá, soupeř v závěru podnikl dva nebezpečné útoky, při kterých trefil břevno a při druhém nás podržel brankář Černík.



Sestavy


MFK Trutnov
T. Hampl [-] - J. Turner [-] (91. J. Tobiáš [-] ) , M. Trávníček [-] (86. J. Slavík [-] ) , J. Zezula [-] (93. D. Sobol [-] ) , M. Macek [-] , Š. Čechovič [-] , P. Zieris [-] , M. Jirousek [-] , M. Rajnoch [-] , M. Knap [-] , M. Mařas [-]

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - D. Haladei [-] (78. V. Hrubý [-] ) , V. Habrman [-] (71. A. Velinský [-] ) , A. Kopřiva [-] , P. Tomášek [-] , F. Wimmer [-] (81. L. Trnka [-] ) , J. Mokrejš [-] (71. K. Kabrhel [-] ) , M. Javůrek [-] , V. Valášek [-] , T. Lněnička [-] , J. Hlavsa [-]

ŽK: 39. M. Trávníček , 63. J. Turner , 89. J. Zezula , 93. M. Knap - 39. V. Černík , 68. J. Hlavsa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šůma Josef - HAVEL Tomáš, BAHNÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů