0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky ve Dvoře nezaváhaly a dál se drží na špici tabulky


Branky


22. M. Macek , 55. T. Mbah , 83. T. Slicho
11

Dvůr Králové nepatří k oblíbeným soupeřům Benátek, Již třikrát v řadě nedokázali benátečtí najít recept na hru Dvora Králové, a tak chtěli tentokrát sérii přerušit. Nakonec to šlo z jejich pohledu poměrně snadno. Domácí brankář Václavík, který nastoupil do branky až v průběhu zápasu, tahal třikrát míč ze své sítě a Benátky si tak došly pro pohodlné vítězství. Dál se tak drží vedoucí rezervy Liberce a atakují první příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svou převahu v prvním poločase Benátky přetavily pouze v jednu branku

Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Beneše byli hosté aktivnějším týmem. První nepříjemnost pro domácí nastala při útoku, kdy hostující Macek uplatnil svůj důrazve vápně a při jeho souboji s gólmanem Matulou, se brankář zranil. Vydržel v bráně jen deset minut, než musel být nahrazen náhradním gólmanem Václavíkem. Velmi aktivní Zabilanský byl opět u všeho důležitého. Jeho centr ve 12. minutě orazítkoval břevno královédvorské brány. Chviličku poté měl stoprocentní šanci Komárek po centru Slicha. Benáteckému záložníkovi ale přeskočil míč nohu před odkrytou částí brány. V dalším momentě zahrozilo také na druhé straně.´Hruškův centr z přímého kopu ovšem usměrnil Vitebský pouze mimo. Dvě minuty na to už se Benátky radovaly. Gólman Václavík ve svých rukavicích neudržel Slichovu střelu, dorážející Milan Macek již měl jednoduchou práci a poslal svůj tým do vedení. 

Benátečtí zřejmě vycítili v domácím gólmanovi nejistotu, a tak to o malou chvíli z velké dálky zkoušel Holakovský a hned po něm Macek, ale ani jeden neuspěl. Dvůr chtěl ukázat, že není konec, a tak to zkoušel Vitebský z otočky, ale střelu bez problému chytil brankář Dědek. Čtyři minuty před poločasovou přestávkou Allen zbytečně došlápl na nohu Holakovského, který musel o poločase střídat. Domácí hráč musel být rád, že neviděl od hlavního rozhodčího Beneše druhou žlutou kartu, a v zápase tak mohl pokračovat. Do konce poločasu už gól nepadl, a tak i přes zjevně větší aktivitu Benátek, šly oba týmy do šaten jen s hubeným vedením hostů. 

Druhý poločas navázal na první, Benátky přidaly dva góly a došly si pro vítězství

Patrná převaha benáteckého týmu byla znatelná i na začátku druhé půle. Druhý gól mohl přidat opět Macek, po rohovém kopu ale střílel vedle tyčky domácí brány. Skóre se měnilo v 55. minutě, kdy svou genialitu znovu předvedl Zabilanský. Dvůr nedokázal dostat míč od své brány, čehož využil Knobloch. Přihrál míč Zabilanskému, který nezištně našel Mbaha, ten už čelůil pouize prázdné brance a neměl problém zvýšit vedení na 2:0. Snad tato branka Dvůr položila, protože za dalších patnáct minut měl šanci Šimeček, ale jeho hlavičku Václavík patrně zachytil na brankové čáře. Poslední kostičku do mozaiky zápasu přinesl Tomáš Slicho. V 83. minutě si odvážil ke střele a jeho jedovka zapadla přesně k levé tyči. Dokonal tak zmar domácích a zvýšil vedení benátek už na tři branky. To bylo v zápase vše a domácí si tak připsali další prohru, zatímco hosté jsou v patách rezervě Liberce, která okupuje první příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Trenér František Šturma pro benátecký web: Soupeři musím pogratulovat, protože byl lepší, dynamičtější a fotbalovější. Benátky mají dobrý tým, jsou jedním z aspirantů na postup. My jsme ve stadiu práce, protože náš tým se tvořil zhruba před třemi týdny. Kluci si na sebe zvykají, nějakým způsobem pracujeme. Sedá si to, ale musíme více přidat, protože takto to nejde. Děláme spousty chyb, Benátky nás jednoznačně přehrály. Mají lepší tým.

SK Benátky nad Jizerou
Trenér Tomáš Staněk pro klubový web: Utkání se mi dobře hodnotí. V něčem bylo podobné tomu z minulého týdne, s tím, že dnes byl trošku jiný vývoj zápasu. V prvním poločase jsme vstřelili branku, což se nám minulý týden nepodařilo. Do dvacáté minuty jsme měli tři jasné brankové příležitosti, které jsme měli proměnit. Naštěstí jsme poté skórovali a zápas měli pevně v rukou. Byli jsme dobře připravení. Naše výhra je naprosto zasloužená.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] (16. D. Václavík [-] ) - D. Hospedales [-] , K. Allen [-] (61. I. Suleiman [-] ) , D. Vitebský [-] , M. Hrubý [-] , F. Machač [-] (68. J. Riley [-] ) , M. Močkovský [-] , M. Hruška [-] , R. Bína [-] , D. Sojka [-] , T. Picha [-]

SK Benátky nad Jizerou
L. Dědek [-] - T. Slicho [-] (88. J. Vlček [-] ) , V. Holakovský [-] (46. J. Knobloch [-] ) , L. Glöckner [-] , O. Komma [-] , M. Macek [-] , J. Zabilanský [-] , R. Kopa [-] , T. Mbah [-] (83. J. Zedníček [-] ) , V. Šimeček [-] (72. P. Vobořil [-] ) , D. Komárek [-]

ŽK: 31. K. Allen , 47. M. Hruška , 49. T. Picha , 65. D. Vitebský - 71. M. Macek , 71. V. Šimeček , 76. O. Komma .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Beneš David - MACH Aleš, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích