0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr doma dostal tvrdé K.O., Hlinsko si pětigólovou výhrou pomohlo do čela


Branky


10

Jednoznačný a dominantní výkon předvedlo Hlinsko ve Dvoře Králové, čímž potvrdilo dobrý start do sezóny. Domácí nedokázali za celých devadesát minut vůbec hrát byť jen důstojnou partii a zápas tak byl pohodlným stokilometrovým výletem pro hosty. Potupná prohra posadila všechny ve Dvoře zase na zem, když po prvním kole zavládla ve měste euforie, když se týmu podařilo vstoupit do sezóny výhrou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubé chyby odstartovaly kanonádu Hlinska

 Kdo čekal vyrovnanou partii, tak musel být velmi překvapen. Velmi solidní návštěva si slibovala, že vítězný vstup do sezóny jim jejich svěřenci potvrdí i v domácím prostředí. Jenže vše bylo jinak. Hlinsko přijelo s velkou formou a domácí tým se nestačil od úvodních minut divit. Po rozehřívající dvacetiminutovce se začaly dít věci. Nejprve ve 26. minutě vytvořil hrubou chybu domácí gólman Václavík. Neudržel centr po rohovém kopu, míč mu vypadl z rukavic hostující Křižák poslal Hlinsko do vedení. Jen sedm minut trvalo než bylo vedení hostu dvojnásobné a minutu před koncem první půle zasadili hosté Dvoru smrtelnou ránu v podobě třetího gólu. 

Hlinsko dokonalo devastaci Dvora a nadělilo "bůra"

Na nepovedenou první půli zareagoval trenér Šturma pouze jedním střídáním. Učinil tak nejspíše v naději, že si hráči své chyby odpracují ve druhé půli. K tomu ale nedošlo. Hlinsko předvedlo profesionální výkon a naprsto dominovalo. Jedinou šanci, která mohla pohnout kormidlem zápasu na druhou stranu, byla hlavička domácího Hrubého, ale díky zásahu gólmana Doležala trefil pouze břevno. Proto znovu úřadovali hlinečtí a zasadili Dvoru ještě dvě rány. Tím byl kalich hořkosti pro domácí vypitý až do dna. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Trenér František Šturma pro krkonošský deník: Bohužel jsme absolutně nenavázali na předchozí povedené utkání s Dobrovicí a po velkých individuálních chybách jsme naprosto po zásluze prohráli. Soupeř byl v zápase lepší, důraznější, naprosto ve všech fotbalových aspektech před námi.




Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
D. Václavík [-] - T. Picha [-] , D. Hospedales [-] , K. Allen [-] (64. R. Bína [-] ) , J. Riley [-] (40. F. Machač [-] ) , M. Hrubý [-] , I. Suleiman [-] (46. T. Ryml [-] ) , V. Reichl [-] (79. M. Hák [-] ) , M. Močkovský [-] , M. Hruška [-] , J. Prokš [-]

FC Hlinsko
A. Doležal [-] - C. Kapanga [-] (74. L. Severa [-] ) , M. Šejvl [-] , V. Pilný [-] , S. Křižák [-] , L. Zelenka [-] , D. Mayer [-] (82. M. Hlouš [-] ) , J. Portyš [-] , V. Klika [-] , J. Nevole [-] , F. Křivka [-] (63. D. Zub [-] )

ŽK: 31. T. Picha , 57. F. Machač .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Mrkáček Michal - BAHNÍK Martin, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích