0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky si hladce došly pro tři body, od prvního místa je děli jen skóre


Branky


10

Benátečtí fotbalisté předvedli v Letohradě velmi dobrý výkon a to zejména díky úspěšné první půli. V té se dokázali dvakrát prosadit a na cestu domů si sebou do autobusu tak vzali i všechny tři body. Ačkoliv zápas mohl skončit i výraznějším gólovým rozdílem, tak se tak již nestalo. Letohrad si nevypracoval moc šancí a nedokázal tak po výhře v prvním kole adekvátně navázat na dobrý výkon z Ústí nad Orlicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benátky v celém prvním poločase dominovali, to nejlepší si nechali na jeho konec

První zajímavou situaci si paradoxně vytvořili letohradští. Ve 2. minutě se na levé straně uvolníl Hiller, ale jeho pokus nebyl dost přesný. Po deseti minutách hry zakončoval na druhé straně Mbah, brankář Martinovský byl ale u své tyčky včas. Střelecký apetit z minulého zápasu chtěl prokázat také Slicho, jehož dalekonosné střele chyběla přesnost. V 17. minutě prodloužil pěkný Kommův centr z přímého kopu Glöckner hlavou mimo branku. I v následujících minutách byli hosté lepším týmem, agilní byl zejména Macek, jehož tři zakončení ale postrádala přesnost. Blížil se konec první půle a vše spělo k tomu, že se do šaten půjde za stavu 0:0. Jenže v tom spustili Benátky zběsilou pětiminutovku. Nejprve se 39. minutě Kommův centr z levé strany přepustil Macek Janu Zabilanskému, jenž střelou pod břevno rozjásal hostující tým. To byla pro domácí velmi tvrdá rána a ještě to nebylo vše. V první nastavené minutě zahrával po faulu Hýbla Ondřej Komma přímý kop, jeho následnou střelu tečovala zeď k pravé tyči domácí brány a benátečtí hráči se podruhé radovali. Ihned poté hlavní rozhodčí Klečka ukončil první půli, za což byly rádi především domácí.

Druhý poločas nabídl mnoho šancí ale žádné góly

Druhý poločas nabídl divákům velmi podobnou podívanou, jakou viděli v tom prvním. Hned v úvodu druhé půle Komárek vybídl ke skórování Macka, který před prázdnou částí brány mířil nad břevno. O tři minuty později Mbahův centr zakončoval opět Macek, v další velké šanci ale na dlouhou nohu znovu přestřelil. Správně nemířil ani Mbah, který obešel několik hráčů, mířil ale vedle levé tyčky. Pozornost fólmana Martinovksého vyzkoušel také Slicho, ale hostující gólman byl ve střehu. Pět minut před koncem táhl další útočnou akci Šimek, přes Zedníčka se dostal míč k Mbahovi, jehož pěknou střelu vytěsnil Martinovský na tyč. Potvrzení vítězství následně odmítl Macek, který hlavou opět minul odkrytou část brány. Benátky tak potěšily své příznivce a po domácí výhře nad Čáslaví přivezly tři body také z Letohradu. 



Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
Trenér Aleš Majvald pro benátecký web: Vítězství Benátek bylo zasloužené. Kromě prvních deseti minut, kdy nás hosté nechali zkušeně hrát, jsme nebyli příliš na balónu. Benátky byly mnohem nebezpečnější. Řekl bych, že prohra je pro nás ještě milosrdná.

SK Benátky nad Jizerou
Trenér Tomáš Staněk pro benátecký web: Po tom, jak se vyvíjel celý uplynulý týden, to jsou pro nás zlaté tři body. Myslím si, že jsme měli celé utkání absolutně pod kontrolou. Kluci do detailu splnili to, co jsme po nich chtěli. Soupeř si nevytvořil ani jednu gólovou situaci. Naopak my pozornou obranou, dobrým vyplňováním prostorů, jsme sbírali míče a ve druhé půli jsme mohli přidat ještě tři branky. Jak jsem řekl, naše výhra je absolutně zasloužená, mohla být i vyšší.



Sestavy


FK Letohrad
Š. Martinovský [-] - Š. Klímek [-] (59. D. Chládek [-] ) , P. Hýbl [-] (72. M. Pokorný [-] ) , O. Kail [-] , F. Šplíchal [-] (87. D. Štusák [-] ) , P. Štěpán [-] , T. Kabourek [-] , M. Lorenc [-] , A. Zbudil [-] , J. Hiller [-] (87. M. Faltejsek [-] ) , J. Jiřánek [-]

SK Benátky nad Jizerou
L. Dědek [-] - T. Slicho [-] , V. Holakovský [-] (72. O. Šimek [-] ) , L. Glöckner [-] , O. Komma [-] , M. Macek [-] (90. J. Sudek [-] ) , J. Zabilanský [-] , R. Kopa [-] , T. Mbah [-] (90. S. Poustecký [-] ) , V. Šimeček [-] (80. J. Zedníček [-] ) , D. Komárek [-]

ŽK: 45. P. Hýbl , 70. T. Kabourek , 74. M. Lorenc - 41. V. Holakovský , 70. O. Komma , 88. M. Macek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Klečka Ivan - PILNÝ Marek, MATĚJKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů