2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Miroslav Stoch zařídil dvěma góly Motorletu cenný bod z Domažlic


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra byla v úvodních minutách o něco svěžejší. Byla více na balónu, ale celkový dojem ji kazily laciné nepřesnosti. Pomáhala si standarkami, ze kterých i párkrát nebezpečně zahrozila. Na otevření skóre to však nebylo. Motorlet hrál z poměrně dobře zajištěného bloku a napadat se vydával spíše příležitostně. V 15. minutě domácí Domažlice poprvé protáhli gólmana Mihálka. Nebezpečnou střelu z dálky dokázal hostující muž v rukavicích vytěsnit. Pražané se do šancí dostávali hlavně z brejků. Ale častokrát jej nedokázali vhodně doplnit, a tak naráželi na Limberského a spol. Fotbal měl poměrně spád a nestranný divák nemohl být úplně nespokojený s tím, co vidí na trávníku. Pořádnou zápletku nám dopřál až závěr poločasu, kdy hosté nadělili Jiskře dáreček do šatny. Do centrovaného míče šel, po rozhodující chybě v komunikaci, brankář Brych. Míč vyrazil jen ke kopačkám Stocha, který se nemýlil a otevřel tak dnešní brankový účet.

 

 

Druhé dějství otevřeli domácí opět aktivně. Zajíček v 51. minutě vyrovnával. O 3 minuty později přišel centr z levé strany, který si našel Mužík. Bravurně dokázal předskočit obránce a dostat se ke gólovému zakončení. Domácí otočili průběh zápasu a vypadalo to, že jeho oteže třímají pevně v rukou. Udávali tempo hry a Motorlet nepouštěli do šancí. Pak ale přišlo trojí střídání hostí. To vlilo do jejich žil impulz a Stoch v 65. minutě srovnal. Důrazně vybojovaný míč, posunutý na Stocha, který si poradil s bránícími hráči a Brych se mohl jen koukat, jak se míč dokutálel do sítě. Závěr zápasu byl rozpačitý a opatrný. Časté drobné fauly a zdržování hře moc nepomohly. Ani šestiminutové nastavení na výsledku utkání už nic neměnilo. Zápas skončil smírně 2:2.

 

Autor: Daniel Dědič 

 



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - S. Fedak [-] (88. M. Mlynařík [-] ) , J. Teršl [-] , M. Rychnovský [-] , D. Limberský [-] - P. Mužík [-] , K. Pavlík [-] (81. V. Černý [-] ) , P. Došlý [-] , T. Kuhajda [-] (68. R. Aubrecht [-] ) - J. Zajíček [-] (81. J. Sojka [-] ) , F. Dvořák [-] (46. S. Vávra [-] )

FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - M. Vaněk [-] , J. Hauer [-] (63. D. Žížala [-] ) , D. Nátr [-] (63. L. Elad [-] ) , L. Hroník [-] (74. A. Sehedi [-] ) , M. Kodr [-] , R. Žaloudek [-] , P. Gilian [-] , V. Kolář [-] (63. M. Rataj [-] ) , M. Stoch [-] , J. Walter [-]

ŽK: 21. J. Teršl , 45. K. Pavlík , 92. V. Černý - 61. M. Stoch , 88. M. Kodr .
Počet diváků: 355. Rozhodčí: Rejžek Pavel - MATYŠ Jakub, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích