0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Spartak vybojoval na hřišti Rokycan tři body


Branky


17

Pouhopouhá jedna branka rozhodla o tom, že si 3 body odvezl domů celek z jižních Čech. Tu se Soběslavi podařilo vsítit ve 42. minutě, když domácí chybovali v rozehrávce a rychlou a pohlednou kombinací na minimum doteků se do zakončení na zadní tyč dostal Tadeáš Hájek, který tak jako jediný hráč zápasu překonal odpor některého z brankářů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 11. minutě se hostující Vaněk hnal do gólovky, ale domácí Houdek s Hereitem si s nebezpečnou situací natřikrát, i když krkolomně, ale poradili, když vytěsnili i následnou dorážku Hájka. Domácí se do ohrožení branky moc nedostávali, ale dávali celkem dost prostoru hostům, kteří dlouho na branku čekali. Ale dočkali se ve zmiňované 42. minutě, když se prosadil Hájek. Do kabin se tak odcházelo za vedení Soběslavi.

 

Po výměně stran došlo na straně Rokycan hned ke trojímu střídání a Rokycany díky dravému mladí převzaly otěže hry. Už v 55. minutě mohlo být srovnáno, ale Krocovu střelu z deseti metrů výborným reflexem vytěsnil Červenec. O pět minut později se na druhé straně dostal do šance Vaněk, ale na Houdka nevyzrál a Rokycany od další herní převahy neodradil. Velkou šanci měli domaci v 70. minutě, ale ani jeden z nabíhajících hráčů na míč nedosáhl. Další velkou šanci téměř z malého vápna zahodil Černý. Ten si mohl vybrat, kam míč usměrní, ale mířil jen do rukavic připraveného brankáře. Velkou šanci měli v závěru i hosté, ale neproměnili a rokycanským zbývala už jen desetiminutovka k vyrovnávací brance. Ta však nepřišla a když velkou šanci neproměnil ani soběslavský Vrána, rozešly se oba celky po výsledku 0:1.



Ohlasy k zápasu



FK Spartak Soběslav
Jan Boháč, kapitán: V Rokycanech jsme sehráli náročný zápas, plný soubojů. První poločas jsme měli víc ze hry, vytvořili jsme si několik slibnych šancí. Nakonec se ujala až ta poslední před koncem prvního poločasu. Druhá půlka už byla jednoznačně v režii domácích, oživili střídáním a zjednodušili hru. Podržel nás gólman ve dvou situacích a zbytek jsme zvládli ubránit. Pro nás moc důležitý výsledek.



Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Hereit [-] , D. Holek [-] , R. Pražský [-] (80. L. Titl [-] ) , J. Matas [-] , M. Nový [-] (46. M. Černý [-] ) , P. Plzák [-] (46. S. Horváth [-] ) , J. Procházka [-] , T. Zajíček [-] (85. L. Pergl [-] ) , T. Glazer [-] , J. Janota [-] (46. D. Kroc [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Hoffmann [-] , T. Kubart [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] - P. Bouchal [-] , F. Vaněk [-] (71. T. Mazouch [-] ) , J. Pavlík [-] (82. J. Vrána [-] ) , O. Boucník [-] - T. Hájek [-] (90. D. Bříza [-] ) , A. Kutner [-]

ŽK: 54. J. Matas - 66. J. Boháč , 91. A. Kutner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hes Filip - HRIVÍK Jakub, JAKL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích