4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rokycany schytaly na Doubravce debakl


Branky


17

Rokycany dlouho vedly celkovou tabulku Divize A, ale po pár zaváháních se ocitly na třetí pozici bod za vedoucím duem z Lomu a Katovic. Jistě chtěly bodovou ztrátu na lídry tabulky udržet, ale zápas na Doubravce se jim vůbec nepovedl. Domácí fotbalisté si zároveň napravily chuť po zápase v Českém Krumlově, kde ustáli dvě penalty, dohrávali v oslabení a nakonec si vsítili sami jedinou branku zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První velikou šanci měli domácí v 15. minutě, kdy se na Houdka řítil Milan Ungr, rokycanský brankář podklouzl a jen stěží se udržel na nohou, na střelu z úhlu nedosáhl, ale ta naštěstí pro něj skončila na tyči. Takové štěstí neměl o pár minut později, když si Jan Česák naběhl do vápna na centr z pravé strany a hlavičkou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení. Rozhozené Rokycany pak navíc o chvilku později spražil Václav Světlík, který využil perfektního volného přímého kopu, na který Houdek nedosáhl a navýšil hlavou na 2:0. Tečku za prvním poločasem pak dal po Vacatově přihrávce za obranu Milan Ungr, který z úhlu mířil přesně na zadní tyč.

 

Po výměně stran mohli diváci shlédnout pouze jednu branku a opět do taverny Rokycan. Na levé straně zachytila Doubravka špatnou rozehrávku, Krejčí vyslal přes střed Dušana Künstnera, ten napravo vyzval Trojance, ale proti němu se ještě velmi dobře předvedl Houdek. Míč se však odrazil k nohám předchozího držitele míče a ten propálil levou Houdkovu dukavici, čímž pečetil výhru 4:0 a odskok Doubravky ze sestupových pozic.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
David Novák, asistent trenéra: Výsledek i hra byla velmi dobrá. Byli jsme efektivní, měli jsme ještě ještě spoustu dalších šancí a soupeře jsme do výraznějších šancí nepustili. Už v poločase vedení 3:0. Ve druhém poločase Rokycany více držely míč, ale téměř nic si nevytvořily, právě my jsme ještě spoustu šancí zahodili. Výsledek mohl být ještě vyšší. Hráči předvedli velmi dobrý kolektivní výkon, všichni hráči zaslouží pochvalu.

FC Rokycany
Tomáš Glazer, obránce: Měli jsme trošku poslepovanou sestavu, ale na to se vůbec nemůžeme vymlouvat. Začátek zápasu byl peklo. Byli jsme těžkopádní, pomalu dostupovali hráče. Soupeř dal gól z nenápadné situace po centru ze strany. Krátce nato mě skvěle vybídl Pražský, škoda, že jsem lépe nezvládl zpracování, třeba by zápas vypadal jinak. Druhý gól jsme dostali ze standardní situace, třetí po nedůsledném bránění. Obecně jsme velmi špatně hráli dozadu, což je paradox, protože nás právě defenziva dříve zdobila. Druhou půli jsme byli aktivnější, ale soupeř využil další nedůslednosti. Je škoda, že jsme nedali gól, Luhový zachytal velmi dobře. Skvělý výkon podali kluci z dorostu. Velký problém vidím v nízkém sebevědomí hráčů, v nedůslednosti, nekoncentrovanosti na detail. Poslední zápasy musíme zvládnout, udělat šest bodů a nepokazit si tak dobrý dojem z podzimní části.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Nový [-] , D. Künstner [-] , M. Ungr [-] (66. M. Uzlík [-] ) , V. Fleissig [-] (72. J. Trojanec [-] ) , V. Světlík [-] , P. Krejčí [-] , L. Vacata [-] , M. Paul [-] , M. Patrovský [-] (83. S. Těžký [-] ) , J. Česák [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , R. Pražský [-] (78. S. Horváth [-] ) , J. Janota [-] (72. L. Titl [-] ) , L. Pergl [-] (46. S. Horváth [-] ) , D. Lehký [-] , M. Černý [-] (46. D. Holek [-] ) , J. Procházka [-] , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] , M. Nový [-] (46. L. Karlíček [-] )

ŽK: 40. D. Lehký .
Hráči zápasu: V. Světlík , J. Česák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 06:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 01:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 14:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 10:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 18:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 16:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 10:59

Tip: výhra hostů