0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas dospěl k bezbrankové remíze


Branky


15

V rámci 10. kola divizní skupiny A se urodily dvě bezbrankové remízy. A ta z rokycanského hřiště je jednou z nich. Hořovice tak neupravily své aktuální gólové skóre 6:8 na lichotivější číslo, ovšem nutno dodat, že se čtyřmi výhrami a třemi remízami jsou na tom zatím dobře, bez ohledu na skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jelikož se na hřišti moc zajímavých brankových příležitostí neodehrálo, až snad na obrovskou šanci hořovického Zítka v závěrečných minutách, kterého zazdilo zpracování a rychle přikluzující Houdek, tak se vrhneme rovnou na pozápasová hodnocení obou stran.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Tomáš Glazer, zraněný obránce: Já teď nehrál, jsem zraněný, ale dá se k tomu říct opravdu málo. Moc fotbalové krásy zápas nepobral, většina útočných akcí končila na půlce. Soupeř byl houževnatý, rozhodně nám to nechtěl dát zadarmo. Oba týmy si vytvořily šancí poskrovnu. Primárně jsme na balónu byli my, ale paradoxně mohl o výhře rozhodnout právě soupeř v nastaveném čase, ovšem hořovickému hráči míč v rozhodující chvíli odskočil.

SK Hořovice
Jiří Mareš, kapitán: Celý týden jsme se připravovali, že to bude těžký zápas ve vysokém tempu na divizní úroveň. Oproti minulému týdnu doma s Krumlovem jsme to tentokrát opět skvěle odmakali celý mančaft, byli jsme zdravě agresivní, včas v soubojích a i na míči to nebylo špatné tím pádem. První půle bych řekl, že byla víceméně vyrovnaná, hodně soubojů a čekání na nějakou chybu na jedné či druhé straně. Ty také jak u nás, tak u Rokycan, přišly, ale buď jsme stříleli vedle nebo jsme jejich šanci zablokovali, dvakrát nám po dobrém napadání chyběl krok a rychlejší reakce. Druhá půle byla podobná, hodně soubojů, rychlé přechody do útoku, Rokycany měly jednu střelu, kterou vyrazil náš gólman a hlavičku, kterou jsme vykopli u brány. My především posledních dvacet minut zajímavé situace a na konci i jednu velkou šanci, ale zradilo nás zpracování. Takže celkově asi zasloužená remíza, kterou bereme. Soupeř měl formu a ukázal, že má určitou kvalitu letos. Ještě jednou musím poděkovat celému týmu za přístup a skvěle odmakaný zápas.



Sestavy


FC Rokycany
L. Růžička [-] - T. Zajíček [-] , D. Kroc [-] , J. Janota [-] , J. Matas [-] , D. Lehký [-] , P. Plzák [-] (80. L. Titl [-] ) , M. Černý [-] (72. R. Pražský [-] ) , J. Procházka [-] , D. Holek [-] , M. Nový [-] (88. F. Stejskal [-] )

SK Hořovice
O. Bleha [-] - T. Hlídek [-] (71. O. Bělohlávek [-] ) , L. Vostárek [-] , J. Smetana [-] , M. Veselý [-] (81. V. Zítek [-] ) , F. Čapek [-] (60. N. Wacker [-] ) , M. Polák [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , Š. Šíma [-] , L. Landa [-] (60. V. Königsmark [-] )

ŽK: 58. T. Zajíček .
Hráči zápasu: M. Nový - J. Mareš .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Žurek Roman - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích