4:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice i nadále drží neporazitelnost na domácí půdě


Branky


59. D. Bálek , 80. D. Štěch , 88. J. Kadula , 92. J. Kadula - 46. M. Málek
18

Jak již mnoho divizních celků zjistilo, vyjet do Katovic není procházka růžovým sadem. Poslední obětí se stal tým, který dorazil z Klatov. Domácí vyhráli třígólovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak první poločas naznačil, sešli se dva velmi kvalitní celky. Zápas začal vyrovnanou hrou a největšími hrozbami byli standardní situace, ale ani jeden z týmu nebyl schopen z této hry vstřelit gól. To se povedlo až v nastavení, kdy se po chybě domácích po rychlém protiútoku ocitl sám před prázdnou brankou Metoděj Málek. Ten svou příležitost bez problémů využil. Hosté takto vstřelili gól do kabin a doufali, že tím domácí celek zaskočí.

Jenže ten do druhé půle skočil jako vyměněný a převzal veškerou iniciativu nad hrou. Hosté dokázali své vedení, navzdory obrovskému tlaku domácích,uhájit až do 59. minuty, kdy se k brankářem vyraženému míči dostal David Bálek a uklidil ho do odkryté branky. Dalších 21. minut trval remízový stav, než výsledek otočil svou tečovanou střelou zpoza vápna Dominik Štěch. Jenže tím se rozjeté Katovice nezastavili. Další góly přidal Jindřich Kadula nejdříve v 88.minutě, když si našel ve vápně centr zleva a poté ve 2. nastavené minutě druhého poločasu. Ocitl se před brankářem zcela osamostatněn a svou střelu umístil po zemi k levé tyči. To bylo ze zápasu vše a Katovice si za povedený druhý poločas odnášejí výhru 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Přemysl Šroub, trenér: Byl to těžký zápas. Klatovy mají dobrý tým, nebylo jednoduché to zvládnout. Myslím si, že jsme byli lepší, ale první poločas byl vyrovnanější. Bohužel jsme z naší chyby na soupeřově půlce přišli o balon a z brejku jsme inkasovali. Trochu razantněji jsme si to v kabině vysvětlili, řekl jsem hráčům, že na to mají, aby to otočili a klobouk dolů, jak za tím šli. Obraz hry se úplně změnil. Byli jsme v tlaku, přicházely šance a dali jsme čtyři góly. Kluky mohu jen pochválit. Druhý poločas byl excelentní.

SK Klatovy 1898
Milan Mészáros, kapitán: První poločas byl velmi vyrovnaný, domácí hrozili ze standardek a nám se povedlo na konci prvního poločasu dát gól do šatny po vydařeném brejku. Druhý poločas byl naprostý opak, až na jednu šanci, když jsme již prohrávali, jsme byli jasně horším týmem. Domácí nás od první minuty druhého poločasu zatlačili, my nebyli schopni udržet balon. Katovice si za druhý poločas zasloužili vyhrát, gratuluji jim a my se musíme vzpamatovat.



Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - T. Janoch [-] , M. Kostka [-] , K. Cibulka [-] - L. Bálek [-] (65. J. Motl [-] ) , P. Kotrba [-] , D. Štěch [-] (82. P. Sládek [-] ) , D. Bálek [-] - V. Uher [-] (76. V. Habor [-] ) - J. Kadula [-] , J. Chylík [-]

SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Lukeš [-] , J. Brabec [-] , F. Holík [-] (70. A. Prančl [-] ) , A. Vacek [-] (83. O. Mareš [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , A. Presl [-] , M. Ferko [-] , M. Málek [-] (87. M. Marek [-] )

ŽK: 46. K. Cibulka - 65. J. Brabec , 79. M. Málek .
Počet diváků: 207. Rozhodčí: Toucha Matěj - JANÍČEK Marek, IZUGRAFOV Svjatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jan Boháč
Tip experta: výhra domácích

Katovice jsou doma velmi silné a s Klatovama si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích