Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ukázková Csaplárova past! Gól navíc padl v první i poslední minutě


Branky


23

Doubravka chtěla dát zapomenou poslednímu zaváhání na hřišti Komárova, kde hráči Senca zaspali v závěrečných minutách a domácí šutéři výsledek otočili. A začali velmi dobře, jenže proti nim stáli zkušení hráči Lomu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v první minutě rozvlnil síť Lomu Marek Patrovský, jenž nenechal ani v klidu dohovořit úvodním slovem domácího fotbalového hlasatele. Brzy to navíc bylo už o dvě branky. Ve 22. minutě se do útoku dostal ligový futsalista Dušan Künstner, který tvrdou ranou do šibenice poslal Doubravku do dvoubrankového vedení. Více gólů v první půli nepadlo, tak se pojďme podívat, jak se vyvíjel poločas druhý.

 

Do něj totiž naopak vstoupili velmi dobře hosté. Už v 50. minutě zůstal nikým nehlídaný při rohovém kopu Martin Slavík, který snížil na rozdíl jediné branky. Krátce po hodině hry pak bylo srovnáno. Po nedůsledné defenzivní práci ve svém pokutovém území nabídli domácí fotbalisté po odražené střele prostor pro zakončení Miroslavu Grobárovi, který sice vysokou nohou, ale nezaváhal. A aby na hřišti Csaplárova past vážně dokonala do konce, tak v poslední minutě řádné hrací doby, tak se po centru do vápna z otočky dostal do zakončení zkušený Jan Šimák, jehož tečovaná střela skočila přes všechny zasahující obránce do sítě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: Pastička sklapla, ale bylo to na poslední chvíli... Začátek zápasu nám vůbec nevyšel, dostat gól ve 30. vteřině je trestuhodný. I tak jsme ale byli lepším týmem a věřil jsem, že utkání otočíme. Stejně tak i ve 20. minutě, když jsme dostali na 2:0. Z kluků bylo cítit obrovské odhodlání, ten zápas zvrátit. O poločase jsme změnili způsob hry a výsledek 2:3 byl na světě.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - V. Světlík [-] , D. Künstner [-] , P. Krejčí [-] , M. Nový [-] , M. Ungr [-] , M. Paul [-] , M. Patrovský [-] (30. S. Těžký [-] ) , J. Česák [-] (55. J. Trojanec [-] ) , V. Fleissig [-] (77. M. Uzlík [-] ) , L. Vacata [-]

TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - F. Rydval [-] , J. Škarda [-] (46. J. Kubovský [-] ) , M. Mácha [-] , R. Vávra [-] (9. M. Grobár [-] ) , M. Slavík [-] - J. Šimák [-] , M. Škrleta [-] (75. J. Madar [-] ) , L. Pfeifer [-] , D. Skopec [-] - Z. Musiol [-] (78. T. Tauber [-] )

ŽK: 24. M. Nový , 89. J. Luhový - 67. M. Škrleta , 85. J. Šimák , 90. F. Rydval , 90. T. Tauber .
Hráči zápasu: J. Šimák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hamouz Jakub - JEŽEK Ondřej, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů