3:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 10:15

5.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřínské hřiště zažilo přestřelku, kterou utnul až Musiol


Branky


22. V. Lisý , 41. P. Zajíček , 75. A. Demeter - 11. Z. Musiol , 51. Z. Musiol , 61. L. Pfeifer , 79. Z. Musiol (p.)
22

Jako zlý sen bylo pro petřínské hráče 5. soutěžní kolo mužů. Rezervní tým poprvé ztratil body v krajském přeboru a první tým o pár hodin později zaváhal s jihočeským Lomem. Za hosty se prosadil třikrát Musiol a odskočil v tabulce střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se po celý zápas přelévalo jako na houpačce a celé to odstartoval v 11. minutě Zbyněk Musiol, kterému se podařilo dotlačil brankářem vyražený míč do sítě. O stejnou řádku minut později si ale slovo vzal domácí kapitán Václav Lisý, který naběhl na přední tyč při rohovém kopu a srovnal na 1:1. Jeho spoluhráč, Petr Zajíček, potom chvíli před koncem poločasu vývoj utkání otočil, když domácí hráči využili ztráty míče na levé straně lomské obrany a jmenovaný střelec potom ve vápně věděl, kam střelu uklidit.

 

Po výměně stran to ale zase byl Lom, který převzal otěže zápasu. V jednapadesáté minutě se hosté dostali do rychlého kontru, zprava přiletěl míč přes vápno až na Škrletu, ten z první vyslal míč pod nohy Suchého, kterého zachránila tyč, ale u dorážky opět byl Zbyněk Musiol, který v klidu srovnal na 2:2. Uplynulo deset minut a hosté se radovali znovu. Těžkou malou domů promáchl domácí brankář a do prázdné brány uklízející Lukáš Pfeifer poslal Lom do vedení. Nicméně domácí neskládali zbraně, zejména se zkušenostmi z minulého domácího zápasu. Čtvrt hodiny před koncem si před branku naběhl na vysoký centr Aleš Demeter a hlavou opět srovnal stav utkání. Jenže o čtyři minuty později se na stejnou branku, jako o den dříve ve dvou případech, pískal pokutový kop. Tentokrát ale domácí štěstí neměli a Zbyněk Musiol svůj pokus proměnil. Poslední minuty zápasu pak domácí svého soupeře zatlačili, ale branku se jim už vsítit nepodařilo.

 

Záznam z utkání je možné shlédnout ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér: Máme za sebou takový krásný víkend... První poločas jsme hráli dobře, sice jsme dostali góla, ale zaslouženě jsme to otočili a řekl bych, že nic nenasvědčovalo tomu, že by se Lom mohl hecnout. Postupem času jsme byli lepší a lepší, ale pak jsme udělali hrozný chyby, dali jsme si v podstatě vlastní branku, potom penalta, která možná ani nebyla, ale souboj byl naprosto zbytečný. Bohužel tedy nemáme nic. Dneska jsme si ale za ty individuální chyby, které jsme dělali, body nezasloužili. Kromě toho prvního gólu, který bych ještě snesl, byly ty další tři prostě trapný.

TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: V Petříně jsme odehráli utkání jako tým, což nám v předchozím zápase s Hořovicemi chybělo. Velmi si cením toho, že za nepříznivého stavu, kdy jsme prohrávali 2:1, jsme dokázali utkání dovézt do vítězného konce a to i vzhledem k soupeřovým kvalitám.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - D. Vodrážka [-] (72. L. Kotěšovec [-] ) , D. Heller [-] (72. J. Tětek [-] ) , P. Klich [-] (84. J. Havelka [-] ) , M. Provod [-] , P. Zajíček [-] , V. Lisý [-] , O. Vinkler [-] , A. Kohout [-] , P. Bednář [-] (72. M. Vanc [-] ) , A. Demeter [-] (84. J. Vodrážka [-] )

TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Mácha [-] , F. Rydval [-] , R. Vávra [-] (38. J. Škarda [-] ) , J. Madar [-] - M. Škrleta [-] (79. M. Rabiňák [-] ) , D. Skopec [-] , M. Slavík [-] , L. Pfeifer [-] - Z. Musiol [-] , T. Tauber [-] (46. J. Kubovský [-] )

ŽK: 90. P. Zajíček - 73. D. Skopec , 85. Z. Musiol .
Hráči zápasu: Z. Musiol .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POLENA Jiří - VOJÁČEK Lukáš, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra hostů

Lom má skvěle individuality a 3x po sobě nezaváhá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích