Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

3.0

Smutný výsledek pro hráče Lomu


Branky


48. F. Rydval (vl.)
27

Velikou šanci na skórování měl už ve 3. minutě Čapek, ale domácí brankář jej vychytal. Následně si Lom držel optickou převahu, ovšem bez kýženého výsledku, když bez větších šancí dohrál poločas za stavu 0:0. Po výměně stran se hořovičtí dostali k zahrávání standardní situace, kdy centr nedokázal bránící Rydval nasměrovat nikam jinam, než do své vlastní sítě. Ve zbytku zápasu hrály Hořovice zodpovědnou defenzivní taktikou, při níž využívaly protiútoky, ale další branky ani z jedné strany nepřišly. V závěru se blýskl obranným skluzem Kuška, který zabránil inkasování vyrovnávací branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: Utkání rozhodlo to, že my jsme nehráli jako tým a hráči neplnili úkoly, které měli. Naše hra byla hrozně pomalá a chyběla nám individuální odvaha hráčů. Za celý zápas jsme nevystřelili ani jednou na bránu. Takhle se vyhrávat nedá.

SK Hořovice
Jiří Mareš, kapitán: Zápasy v Táboře s Lomem jsou pokaždé velice náročné na úroveň divize. Soupeř má šikovné i zkušené hráče, dobré na míči, dobře kombinují a drží míč. My jsme je týmovým výkonem na hranici sebeobětování porazili už na jaře 1:0 v domácím prostředí a věděli jsme, že pokud chceme uspět, musíme předvést minimálně podobný výkon i teď. Vstoupili jsme do zápasu poměrně dobře a hned asi ve 3. minutě jsme měli velkou šanci Čapkem, který běžel sám na brankáře, ale bohužel neproměnil. Poté se zápas odehrával výhradně ve středu pole, soupeř podle očekávání držel více míč a my jsme poctivě bránili, vyhrávali souboje a čekali na brejkové situace. To se nám párkrát vyplatilo, ale bohužel jsme nebyli dostatečně přesní ve finální fázi, soupeř měl několik standardek kolem vápna a poměrně nás zatlačil, ale bez výraznější šance. Druhá půle byla v podobném duchu, trefili jsme břevno po rozehrané standardce a měli pár nedotažených brejků. Soupeř se nás snažil dostat pod tlak, ale dokázali jsme odolat až do konce. Odvážíme si tedy důležité body z těžkého zápasu a jsme nadmíru spokojeni.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Toucha Matěj - EIBL Lukáš, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2022 23:51
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Luděk Kaufman
Tip experta: výhra domácích

Moc bych přál hořovickým mladíkům alespoň bod, ale Lom je zkušené kvalitní mužstvo a bude chtít odčinit prohru z minulého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích